Moe,duizelig,misselijk,licht in hoofd,last van ogen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds een aantal weken voel ik me geregeld niet lekker.Soms voel ik me redelijk goed maar vaak ben ik moe,duizelig, licht in het hoofd, misselijk, hoofdpijn....ook heb ik last van mijn ogen,pijnlijke ogen. Voel me dus hondsberoerd af en toe. Ook zweet ik me rot en voel me warm.temp was net 37,1. Ik ben niet zwanger want ik ben een week terug nog ongesteld geworden.

    Twee weken terug naar de HA geweest, bloeddruk was 148 boven druk,onderdruk weet ik niet meer maar was wel hoger dan 80. De HA zei dat mijn bloeddruk wat hoger uitviel omdat ik me niet lekker voel. Temp.was netjes, geen verhoging of koorts. Hij zei dat het waarschijnlijk een virus is en dat de klachten na een paar dagen wel zullen verminderen. Nu paar weken verder nog steeds dezelfde klachten met goeie en slechte dagen, misschien hyperventilatie of?ik ga a.s. De HA weer bellen....maar mss heeft iemand een idee van wat het zou kunnen zijn? Ik ben een vrouw, 34 jaar. Geen ziekte geschiedenis.

    Groet, Linda

     

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Of het hyperventilatie is kun je wel testen met onderstaande test:

    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

     

    Reageer
    #3

    heel misschien heb je last van straling? Wifi, mobiel, gsm masten zijn over en geven precies dezelfde straling als je magnetron gebruik om je kip te verwarmen. Dit gaat op den duur ten koste van je gezondheid. Herken je de volgende klachten?

    - Moe naar bed, moe opstaan
    - Band gevoel om je hoofd
    - Concentratie problemen
    - Duizelig/zeeziek gevoel
    - Vaak grieperig gevoel. Je pakt ook elke verkoudheid en griep op de lijkt te heersen.
    - Slap vaatdoek gevoel. Uit je auto stappen lijkt vermoeiender dan het zou moeten zijn of de trap oplopen is iets wat je wel kunt maar liever blijf je op de bank zitten.
    - Geïrriteerd gevoel.
    - Kort lontje?
    - Hoofdpijn
    - Eventueel af en toe tintelende handen en / of voeten
    - Druk op oren

    Ik hoop dat je erachter gaat komen waar je last van hebt. Dit zou het kunnen zijn maar het zou ook iets anders kunnen zijn natuurlijk.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Moe,duizelig,misselijk,licht in hoofd,last van ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief