Vermoeid in winkel

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,
  Ik ga vaker in het weekend naar de winkel, maar als ik dan in de winkel ben word ik plots heel vermoeid en krijg ik dorst.
  Ik heb dit ook als ik bijv. bij mijn vriendin een hele dag ben, dan zijn we boven en liggen we natuurlijk veel op bed en zoenen we veel en als ik dan in de avond naar huis rijd heb ik ook dat gevoel.

  Wat kan dit zijn? Een vitaminetekort?

  Reageer
  #2

  Je wordt angstig als er veel mensen om je heen zijn?
  Hoe oud ben je?

  Reageer
  #3

  Nee
  Ben 17

  Reageer
  #4

  Dit heb ik ook. Ik heb als ik lang sta (bijvoorbeeld met mijn vriendin ga shoppen), dat ik last krijg met ademen, en heel vermoeid word als ik in een winkel ben. Ook merk ik dat ik dan veel ga gapen en diep inademen zodat ik dan meer lucht krijg. Ook krijg ik het warm en ik wordt wat duizelig. Als ik buiten ben is dit echter weer weg. Ik ben niet gestresst of angstig. Heb je dit ook? Ik ben een meisje en ben ook 17 jaar.

  Reageer
  #5

  Zou kunnen dat je een hsp'er bent. Dan ben je erg gevoelig voor sferen. Dat hebben wel meer mensen. Ik heb het zelf ook in een winkel maar het hangt erg af van hoe ik in mijn vel zit.

  Kan ook zijn dat je problemen hebt met je bloedsuikerspiegel. Als je teveel geraffineerde suikers eet heb je dat sneller. Als je te lang niet eet kan je ook klachten krijgen, dus misschien lig je te lang boven met je vriendin en vergeet je te eten en te drinken.

  Ook kan je bepaalde tekorten hebben, bepaalde vitaminen, mineralen en aminozuren.

  Reageer
Reageer op: Vermoeid in winkel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief