lus in vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een 22 jarige vrouw zonder kinderen en heb de laatste tijd iets opgemerkt. Ik heb een soort lus in mijn vagina die je kan voelen. Bij seksueel contact is er geen probleem, maar met je vingers kan je hem voelen zitten. Ik heb hem voor het eerst opgemerkt toen ik een tampon wou verwijderen en die vastzat door die lus. Ik heb de laatste tijd ook wel veel pijn in mijn onderrug maar ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Ik las al vanalles over een verzakking maar echt duidelijk leek mij dit niet. Ik heb al redelijk wat problemen gehad in de zone van mijn bekken, die is namelijk gebroken geweest na een auto ongeval.

    Reageer
    #2

    Hallo Jessy,
    Kijk even op http://nl.wikipedia.org/wiki/Baarmoeder , dan zie je dat er een natuurlijke knik zit. Mocht je er onzeker over zijn dan gewoon afspraak maken bij je (vrouwelijke) huisarts en laten controleren. Beter dat je zeker weet dat er niets aan de hand is.
    Gr Chantal

    Reageer
    #3

    Kan het niet gewoon je maagdenvlies zijn?

    Reageer
    #4

    Nee, dat is NIET het maagdenvlies. Zijn er nu nog steeds vrouwen die wel seks hebben gehad en denken... laat maar.

    Lieve meisjes, vrouwen, dames: Dit is het maagdenvlies

    [i]De term maagdenvlies is misleidend.

    · De vaginale opening wordt niet door een vlies afgesloten. Het is slechts een randje weefsel dat als een soort kraagje rond de ingang van de vagina zit. Als het echt een vlies was, zou het menstruatiebloed er niet doorheen kunnen.

    · Dit randje weefsel kan breed zijn of smal, elastisch of stug. Sommige meisjes worden zonder geboren.

    · Dit randje weefsel kan wat inscheuren door neuken of door het in de vagina inbrengen van een tampon, dildo of vingers. [/i]

    Bron: http://www.sexwoordenboek.nl/maagdenvlies

    Reageer
    #5

    Even tussendoor, weet je al wat het is? Ik was een beetje op internet aan het kijken en kwam hier op uit. Ik heb namelijk het zelfde ontdekt.. Hopelijk krijg ik iets te horen en anders ga ik ook wel naar de huisarts :).

    Reageer
    #7

    Ik heb dus ook zo een lus in de opening van mijn vagina , tampons gaan er niet uit bij mij alleen met moeite ik weet echt niet wat ik ermee moet en maak me er een beetje zorgen over..

    Reageer
    #8

    Britt, ga naar de huisarts!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik had ook hetzelfde probleem tot gisteren. Want toen is die lus tijdens de seks gebroken. Nu heb ik een soort sliertje bij mijn vagina. Gaat dit vanzelf weer weg? Is iemand al naar een huisarts geweest die me kan helpen?

    Reageer
    #10

    Dat heb ik ook! Volgens mij is het een septate hymen. Dit is een vergroeiing van het maagdenvlies. Het is bij mij een soort bruggetje dwars over mijn vagina. Het loopt bij mij van links naar rechts zeg maar, maar het kan ook van voor naar achter. Het is onschuldig en makkelijk te verhelpen door de gyneacoloog.
    Succes!
    Liefs Suus

    Reageer
    #11

    Hier een link met plaatjes van verschillende hymen:
    http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html

    Reageer
    #12

    Ik had het een na laatste plaatje, hoe gaat dit weg? Ik ben pas 15 en wil liever niet naar de dokter.. gaat het vanzelf weg of kan je er zelf iets aan doen?

    Reageer
    #13

    Ik heb dat ook. Met seks als zn piemel door die lus gaat doet heel heel erg pijn en blijft het een tijdje heel erg bloeden en dan daarna hangt dat lusje een stukje uit mn vagina en dan voel ik het ook zitten. Kan de dokter het wegknippen? Ik heb ook ooit gelezen dat als je heel lang last heb gehad van hoesten dat bepaalde organen verzakken?

    Reageer
    #14

    Een verzakking zal het wel niet zijn. Ga met je klachten naar de huisarts.

    Reageer
    #15

    Ja dat durf ik dus niet.. Ik wil eerst weten hoe het bij andere is gegaan..

    Reageer
Reageer op: lus in vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief