opgezwollen vagina na de sex

 • #1

  ik heb sinds kort een nieuwe vriend en hij is in mijn ervaring nogal flink geschapen. elke keer als we sex hebben gehad, heb ik de dagen hierna opgezwollen lippen en de ingang geeft een branderig en pijnlijk gevoel! ook heb ik last van veel afscheiding.

  enig idee of het door de grootte van de penis komt of zou het iets anders kunnen zijn? aangezien het na een paar dagen vaak weer over is!

  Reactie
  #2

  Niet zozeer de grootte kan vervelend zijn als wel de droogte van de vagina of schurend schaamhaar waardoor er schaafwondjes kunnen ontstaan. Een andere mogelijkheid is dat de zuurgraad dermate verstoord raakt dat de vaginale flora wat onevenwichtiger wordt met enige witte vloed als gevolg dat is de dagen erna weer in balans komt.
  Misschien een beetje van beiden dus...

  Reactie
  #3

  Lees ook:

  Opgezwollen schaamlip na de sex....Help
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/171217-Opgezwollen-schaamlip-na-de-sex....Help-Lees-aub-even.html

  Opgezwollen en ontstoken schaamlippen
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/184791-opgezwollen-en-ontstoken-schaamlippen.html

  Vaginaal ongemak jeuk branderig rode schaamlippen
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/175886-Vaginaal-ongemak-jeuk-branderig-rode-schmlppn.html

  Reactie
  #4

  ik heb precies hetzelfde probleem!
  ik heb al 6 maanden met mijn vriend en pas nu begint het pijn te doen.
  Het is dan helemaal opgezwollen en het wordt heel snel droog. Door tussen door het weer even nat te maken is dat wel opgelost. Daarna wil ik ook niet meer dat mijn vriend mij laat klaarkomen door ( vingeren/beffen), omdat als ik mijn benen wijd doe het meer zeer doet. Ik weet echt niet wat ik moet doen want het is zo raar dat het opeens uit het niets kwam. Ik denk alleen niet dat het door de grootte van de penis komt!

  Reactie
  #5

  Misschien is het wel de onregelmatigheid van je hormonen of iets anders. een droge vagina is toch meestal niet goed lijkt mij. Heb je last van gespannenheid ? Wanneer was je voor het laatst bij je huisarts ? Misschien heb je nog extra vragen voor hem / haar.

  Reactie
  #6

  Ik heb net hetzelfde voor! weer helemaal niet waarom het komt, want kheb ervoor er nooit last van gehad :s het is opeens gekomen, vroeger hadden we het nooit. Als we dan een tijdje geen seks hebben, gaat de opgezwollenheid en de pijn weg, maar als we weer seks hebben komt het terug :s

  Reactie
  #7

  Klier van Bartholin
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Klier_van_Bartholin

  Reactie
  #8

  Na dat mijn vriend en ik sex hebben gehad en hij in mij is gekomen zwellen mijn schaamlippen op en brand het heel erg, en kan ook niet normaal lopen. Mijn vriend en ik vinden het erg vervelend want ik moet altijd die pijn hebben. Weet iemand misschien wat er aan de hand is of wat ik kan doen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Koelen met gewone witte yoghurt. Helpt tegen branderig gevoel en jeuk.

  Succes

  Reactie
  #10

  Ik hep sex gehad maar vaker hep ik dit nog nooit gehad en nu wel hoe kan dat?

  Reactie
  #11

  Ja ik vind het ook heel erg vreemd

  Reactie
  #12

  Heb je buiten dat je vagina opgezwollen is ook nog andere klachten.

  Reactie
  #13

  Ik heb af en toe dat mijn vagina opzwelt na de seks. Het onderste boogje word dikker, maar aan het begin van mijn opening van de vagina zwellen er ook vier dingetjes op. Ik ga er maandag mee naar de ha. (ik heb er foto's van gemaakt).

  Kan een van jullie me vertellen wat het kan zijn en hoe het op te lossen is?

  Reactie
  #14

  Het kan een irritatie zijn en daardoor zouden klieren die bij de opening van de vagina zitten op kunnen zetten. Maar dat is zo ongezien moeilijk te zeggen. Dus maar eens even afwachten wat de huisarts gaat zien.
  De irritatie zou door wrijving kunnen ontstaan. Misschien moeten jullie een keer wat glijmiddel gebruiken.

  Reactie
  #15

  Ik heb hier ook last van. Bij mij komt het echt doorustig dat de penis groot is en mijn vagina smal. Hierdoor wordt het strak en gaat het op een gegeven moment scheuren. Ik gebruik veel glijmiddel en behandel het daarna met vaseline en vaginale wasgel. Duurt even een paar dagen tot dat het over is.

  Reactie
Reageer op: opgezwollen vagina na de sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief