Uitstrijkje hulp

Online ZorgZus
 • #1

  Hey ik heb een vraagje

  Ik had al een vraag hierover geopend. Ik heb vandaag een uitstrijkje laten maken op verzoek van het bevolkingsonderzoek. Ik had een paar maanden terug al een uitstrijkje op eigen verzoek bij de huisarts laten maken. Pap1 zeiden ze toen alleen vandaag zei de arts dat er niet bij staat of ik nou wel of geen hpv heb van het vorige uitstrijkje. Er waren in ieder geval geen onrustige cellen gevonden toen. Vandaag voor de zekerheid een uitstrijkje laten maken om te weten of ik wel of geen hpv heb want dat wordt als eerst getest bij de bevolkingsonderzoek. De huisarts zei vandaag dat mijn baarmoederhals er goed uit zag. Ik moest me geen zorgen maken.

  Toch doe ik dat een beetje wel want ik zit er steeds mee waarom ze bij het eerste uitstrijkje niet hebben gekeken naar hpv. Nu moet ik een aantal weken wachten voor de uitslag en ik ga binnenkort op vakantie. Ik stress me echt zo veel. Maak ik me onterecht zorgen?

  Reageer
  #2

  Als je je zorgen zou moeten maken, dan zou je huisarts niet gezegd hebben dat het er goed uit ziet.
  Je kunt beter je zorgen met je huisarts bespreken, dat is degene die heeft gekeken. En voorkom je dat je hier mensen dingen gaan invullen die de huisarts gezegd of bedoeld zou hebben, terwijl zij er niet bij waren.

  Reageer
  #3

  Ik maak me denk ik onnodig zorgen

  Reageer
  #4

  Ja dat denk ik ook

  Reageer
  #5

  Ik ben gewoon een enorme hypochonder en ga meteen uit van het ergste helaas. Dank je wel suus

  Reageer
Reageer op: Uitstrijkje hulp


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief