Bobbeltje ter grootte van een erwt in buitenste schaamlip

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb zojuist bij het douchen een bobbeltje ontdekt. Het is hard en nadat ik erin heb geknepen is het gevoelig. Heb al op Google gekeken maar toch hier de vraag. Heb wel een droge vagina en de gelopen dagen wat extra afscheiding gehad. Meer dan normaal. Ben 42 jaar en 21 jaar getrouwd en geen andere partner gehad. Iemand een idee ? Moet ik me zorgen maken?
    Ben voor een half jaar geleden geopereerd en heb een ruggeprik gehad. Deze is niet helemaal goed gegaan en kon een paar weken niet goed uit plassen. Sindsdien van onderen aan het kwakkelen.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik zou ermee naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #3

    Toen ik erachter kwam waren we op een korte vakantie. Het bultje is geknapt waarschijnlijk door het schuren van ondergoed. Er zit nog wel een klein bultje maar het is niet heel pijnlijk meer. Het meest vervelende is dat er nu een wondje zit en die blijft plakken aan het ondergoed waardoor het elke keer weer open gaat.
    Als ik het vastpak en bekijk lijkt het wit van binnen te zijn

    Het bultje is ontstaan nadat ik op een trilplaat heb gestaan. Ik ben bezig om wat af te vallen.

    Reageer
Reageer op: Bobbeltje ter grootte van een erwt in buitenste schaamlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief