Bloedverlies na orgasme

Online ZorgZus
  • #1

    Ik slik al vier jaar de minipil. In die tijd ben ik hem maar drie keer ofzo vergeten te nemen, ik slik hem dus heel goed regelmatig. Afgelopen jaar had ik een burnout en werd ik af en toe toch wel ongesteld. Ik dacht, na wat te googlen, dat dit waarschijnlijk gewoon door de stress kwam. Ik ben ondertussen “genezen” van mijn burnout. Maar de afgelopen twee maanden heb in gemerkt dat ik na een clitoraal orgasme bijna elke keer enorme buikpijn krijg en daarna ook enkele dagen bloedverlies heb, wat gewoon lijkt op menstruatie (qua hoeveelheid en pijn).

    Ik legde eerst niet perse een link tussen de pijn na orgasme en het daarna “ongesteld” worden. Maar ik heb twee weken geleden een hele week bloedverlies gehad (na orgasme) en nu weer. Dat is te snel na elkaar dus ik ben er daardoor nu van overtuigd dat het geen echte menstruatie is. Ik maak me zorgen. Ik hoop dat iemand misschien een uitleg heeft? Wat kan de oorzaak zijn van de pijn en het bloedverlies?

    Ik heb trouwens al drie jaar een vriend, mocht dat relevant zijn. Kan het dat ik al die tijd al een soa heb en dat dat een oorzaak is?

    Please help, alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hier kan niemand je zo antwoord op geven. Daar zu; je dan toch mee naar de dokter moeten gaan

    Reageer
Reageer op: Bloedverlies na orgasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief