Zwelling linker schaamlip

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen

    Ik zit al een tijd met een vreemde situatie. Na verschillende dokters en ziekenhuizen te bezoeken, komt er geen steeds geen vooruitgang in, dus ik wil hier even mijn "ei" kwijt.

    In februari kreeg ik plots te maken met een schaamlip die heel gezwollen, dik, rood stond (enkel de linkerzijde). Ik werd wakker met koorts, duizeligheid, braakneigingen en tot slot het overgeven zelf. Ik heb toen mijn bloed laten trekken (waaruit niet echt veel op te merken was, een verhoging van monocyten en inflammatie) en ik ben langsgeweest bij de gynaecoloog. Het resultaat: het is geen cyste, dus ze snijden het niet open. Op een zak ijs zitten en antibiotica nemen. En hopen dat het weg blijft.

    Nu blijft het niet weg. Soms breekt het net niet door, maar voel ik wel dat er iets gaande is, of veranderd mijn afscheiding.
    Afgelopen maandag werd ik weer wakker met een zwelling. Ik ben onwel geworden op mijn werk. Gestopt met werken, thuis overgeven, koorts, weer zoals in het begin.
    Direct bij de dokter mogen gaan, die me weer doorstuurde naar het ziekenhuis voor een tweede opinie (de dokter wou vermijden dat ik weer aan de antibiotica moest, aangezien het nu al regelmatig voorgevallen is).
    In het ziekenhuis weer hetzelfde liedje: antibiotica.

    Antibiotica lijkt me niet de oplossing, want het blijft terugkeren. Ik zou ook gewoon heel graag weten wat er effectief aan de hand is, en ik heb het gevoel dat ik niet bij de juiste zorgkundigen terecht kom.

    Mensen die een gelijkaardige situatie meemaakten, of tips hebben? Alle reacties zijn welkom!

    Groetjes, Jana

    Reageer
Reageer op: Zwelling linker schaamlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief