Aparte afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo beste dokter,

  Ik heb al een paar weekjes last van een hele onaangenaame geur van mijn afscheiding. Als ik bijvoorbeeld op de bank.zit en mijn benen op relax stand doe kan in de geur al ruiken. Ik heb gewone witte afscheiding maar wel veel, elke dag wel een string vol. Ik ben zelf 16 dus dit is niet heel raar volgensmj, de geur daarin tegen is niet te doen. Het ruikt heel zuur/vis achtig en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Verdere misschien nodige informatie is dat ik seksueel actief ben met 1 partner.

  Ik ben zelf heel erg bang dat ik zwanger kan zijn aangezien ik nog niet anticonceptie gebruik, ik neem binnnkort een hormoonstaafje maar op het moment heb ik die nog niet.

  Groetjes eef

  Reageer
  #2

  Even voor de duidelijkheid: je bent hier niet bij een dokter en krijgt ook geen advies van een dokter. Ga dus even met je klacht naar de huisarts,  die kan dan kijken of je bijvoorbeeld een schimmelinfectie hebt en daar gelijk iets tegen voorschrijven als dat nodig is.

  Reageer
  #3

  Het kan een bacteriële infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Aparte afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief