Stug maagdenvlies?

Online ZorgZus
  • #1

    Dag dokter,

    Mag ik even wat vragen? Ik ben 20 jaar, en pas seksueel actief geworden. M'n vriend heeft me gisteren proberen te penetreren (of hoe zeg je dat anders met een mooi woord?) maar hij heeft het idee dat hij ergens tegenaan stoot aan het begin van de vagina.

    Zou het kunnen dat dit mijn maagdenvlies is? Ik heb zelf nog nooit wat ingebracht (buiten een vinger dan). Ik gebruik geen tampons, vibrators of iets dergelijks. Daarom dat ik zit te denken aan een stug maagdenvlies. Kan dat? Ik ben verder voldoende ontspannen en vochtig. Kan het zijn dat hij wat 'kracht' moet zetten om er door te geraken zeg maar? Geen idee of dit normaal is of niet, daarom graag uw advies.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Om verwarring te voorkomen,je bent op dit forum niet bij een dokter. Als je je er erg ongerust over maakt,kun je dus beter contact met je huisarts opnemen.
    Maar het is vrij normaal dat "de eerste keer" niet makkelijk gaat en ook best onprettig kan zijn voor de vrouw.
    Helemaal als je nog nooit eerder wat ingebracht hebt.

    Reageer
Reageer op: Stug maagdenvlies?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief