Overgevoelige clitoris

Online ZorgZus
 • #1

  Al sinds ik me kan herinneren heb ik een overgevoelige clitoris. Directe aanraking doet pijn en vingeren is meestal ook onprettig. Ik heb het idee dat door dit probleem ik al erg lastig klaar kan komen. Ik ben er na al die jaren wel achtergekomen dat met een onderbroek aan, wrijvend rond mijn clitoris, ik fysiek wel klaar kan komen. Toch blijf ik het jammer vinden dat het moeilijk gaat en dat ik niet gewoon kan vingeren.

  Ik heb inmiddels ook een langdurige relatie en het wij hebben het nooit als een probleem gezien dat ik tijdens de seks niet klaar kan komen (want zonder is de seks ook gewoon fijn). Toch begin ik nu wel steeds meer het verlangen te hebben om klaar te kunnen komen samen met hem of door vingeren. Ik vraag me dan ook af of er niet iets is om het te verhelpen? Wat er precies mis is met mijn clitoris en waarom?

  (Ik heb al geprobeerd om tijdens de seks met onderbroek of een lapje stof klaar te komen maar ik merk dat het gewoon heel onhandig is en dan al helemaal niet lukt. Een verdovende creme zie ik daarom ook niet zitten.)

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je deze vraag beter aan je huisarts kunt stellen,of aan een gynaecoloog. Hier zijn geen artsen en zonder onderzoek denk ik niet dat iemand je een duidelijk antwoord kan geven over wat bij jou de oorzaak van de overgevoeligheid is. Of je zou je vraag kunnen stellen op de "vrouwen site" waar bovenaan deze pagina reclame voor wordt gemaakt. Daar zitten wel specialisten m.b.t. dergelijke onderwerpen.

  Reageer
Reageer op: Overgevoelige clitoris
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief