Uitsteeksel aan rechterschaamlip

 • #1

  Hallo,

  Ik zit met een probleem. Ik heb zo'n half jaar geleden een uitsteeksel aan mijn schaamlip ontdekt. Het is een soort uitgerekt stukje huid, aan mijn schaamlip vast, ongeveer zo groot als de oppervlakte van je nagel. Ik zat hier eerst niet zo mee, maar heb nu een tijdje een vriend en begin me er nu wel zorgen over te maken. Ik ben bang dat hij er op afknapt als we seks zullen hebben. Weet iemand wat ik hiermee moet?!

  Groeten,
  Eveline

  Reactie
  #2

  hai Eveline,

  ben je maagd en heb je nooit eerder seksueel contact gehad?
  Weet je hoe de labia er normaal gesproken uitzien?
  Bij veel meisjes steken de labia enigzins, en soms wat minder, en soms wat meer uit. Dat is dus helemaal normaal.
  Als je denkt dat het afwijkend is, kijk dan eens samen met je moeder, je zus of een vriendin, en als je dat niet wilt, ga dan even naar de huisarts.

  Ik denk dat het gewoon helemaal normaal is in ieder geval.

  Reactie
  #3

  Haay,

  Ik ben nog maagd, heb wel eerder contact gehad als vingeren en beffen. Ik heb even opgezocht hoe de Labia eruit horen te zien (ik wist niet eens waar ze zaten, haha) en bij mij is het precies hetzelfde, alleen ik heb precies aan de rechterkant van de Labia Minora echt een flink stuk huid zitten. Niet zoals het er op de foto (wikipedia) uit hoort te zien.
  Ik heb er inderdaad naar gekeken met mijn moeder, zei wist het ook niet echt, het hoorde niet maar ze dacht dat het niet erg zou zijn.
  Naar de huisarts wil ik liever niet, tenzij dat echt moet natuurlijk. Maar daarom probeer ik het dus liever eerst op deze manier. Dank al voor je vorige info, en ik hoop op nog een reactie!

  Groetjes

  Reactie
Reageer op: Uitsteeksel aan rechterschaamlip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief