pijn bij vagina

 • #1

  ik heb seks gehad met mijn vriend veilig met condoom maar de dag erna had ik hele erge pijn branderig gevoel bij het plassen en zitten 3 dage erna nu heb ik het nog steeds ik heb gekeke bij mijn vagina en aan de linker kand van mijn vagina is het een beetje rood en daar doet het ook hele erge pijn en de andere kant niet. ik maak me hele erge zorgen zou iemand mij kunnen zeggen wat dit is ? dankjewel

  Reactie
  #2

  Was je goed vochtig terwijl jullie vreeƫn? Ook als je 'wild' vrijt, kun je kleine schaafwondjes krijgen, zeker als de vagina niet voldoende gelubrificeerd is.

  Zorg dat je voldoende opgewonden en nat bent. Of gebruik een glijmiddel.

  Is er aanleiding te denken aan een seksueel overdraagbare aandoening?

  Reactie
  #3

  jaa volgends mij was het wel vochtig genoeg maar hoe kan ik dan hele erge pijn hebbe bij het plassen? en beetje steke bij waar het rood is.
  ik heb met een condoom gevreeen dan kun je toch geen soa krijgen en mijn vriend heeft niks?
  en ik heb wel heel veel bloedverlies gehad en nu ook maar ik moet deze weel wel ongesteld worden of heeft dat er niks mee te maken. ik ben pas geen maagd meer het is niet eerste keer dat ik het deed met mijn vriend maar heb het ook geen 10 keer gedaan met hem. en ik heb niet vaak seks

  Reactie
  #4

  Heb je last van afscheiding, of 'ruikt' je vagina anders?

  Reactie
  #5

  ik heb geen afscheidnig geen witte ofzo heb wel bloed verlies maar ik moet wel ongesteld worden.

  Reactie
  #6

  Heb je der nu nog altijd last van want ik zit namelijk met het zelfde probleem zoals jij.. Het doet echt verschrikkelijk veel pijn om naar het toilet te gaan..

  Reactie
  #7

  Een branderig gevoel bij het plassen wijst op een urineweginfectie. Een urineweinfectie, ofwel blaasontsteking moet behandeld worden met een antibioticum. Zonder een antibioticum gaat het niet over en kan de infectie zich uitbreiden, omhoog via de plasbuisjes naar de nieren. Dus op naar de huisarts en een antibioticum vragen.

  Reactie
  #8

  De ene vrouw wordt sneller vochtig dan de andere. Daarnaast is de vochtigheid van de vrouw afhankelijk van de menstruele cyclus. Ook kunnen sfeer, stress en medicatie van invloed zijn op de mate van opwinding van de vrouw.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Lees ook:

  Vaginaal ongemak: jeuk, branderig, rode schmlppn
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/175886-Vaginaal-ongemak-jeuk-branderig-rode-schmlppn.html

  Jeuk, rood, opgezwollen schaamlippen
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/174988-jeuk-rood-opgezwolle.html

  Rode opgezette vulva
  http://www.dokter.nl/forum/Vagina-baarmoeder-eierstokken/167335-rode-opgezette-vulva.html

  Reactie
Reageer op: pijn bij vagina
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief