Bruine afscheiding tijdens pil

Online ZorgZus
 • #1

  Goedemorgen.

  ik zit nu net 1week aan de pil na de stopweek, en heb vanaf gister bruine afscheiding. Deze pil gebruik ik al vanaf mijn 14de en ben nu 22.  Dus ik gebruik het al 8jaar zo ongeveer. Ben 3 maanden geleden  bij de dokter geweest omdat ik toen ongesteld werdt midden in de pilstrip toen kreeg ik een echo maar was niet zwanger en mijn baarmoeder zag er gewoon goed uit en mijn eierstokken ook toen moest ik van die gene wat de echo had gemaakt kiezen voor een anticonceptie een pil zwaarder of prikpil of spiraal . Maar heb ik niet gedaan omdat ik dacht dat deze pil mij altijd heeft goed geholpen.
  mijn vraag is nu waar kan deze bruine afscheiding weg komen ?. Moet ik nu weer de dokter bellen of is dr niks ernstig ?.

  Reageer
  #2

  Weet iemand het ?....

  Reageer
  #3

  Het kan een tussentijdse bloeding (spotting) zijn. Misschien toch maar een andere pil

  Reageer
  #4

  HoiHoi John!. Ik wouw u bedanken voor u hulp !.
  ik ben bij de huisarts geweest ik had een Soa test moeten doen en een Uitstrijkje . Allebij niks uitgekomen . Zit nu in mijn stop week moet morgen mijn Menstruatie krijgen . Anders moest ik maandag een zwangerschap test doen voor de zekerheid , als dat ook goed is krijg ik andere pil 😁.

  maar ik heb toch nog een vraagje. Ik had net een dikke lange slijm sliert uit mijn vagina is dat normaal ?. Heb dat eigenlijk nooit eerder gehad zo erg . Heb wel vaker afscheiding enzo maar zo dik en lang en dat in de stopweek ?

   

  Reageer
  #5

  Dat is op zich nog niet zo vreemd. Dat kan wel eens voor komen net voordat de bloeding start

  Reageer
Reageer op: Bruine afscheiding tijdens pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief