Heftige Pijn in de onderbuik

Online ZorgZus
  • #1

    De laatste 2 maand heb ik constant een vaginale schimmel infectie dan heb ik jeuk en enorm veel pijn daar beneden. Na de derde keer ben ik naar de dokter gegaan omdat er op internet stond dat dit niet goed was. Na de dokter heb ik iets gekregen wat ik elke 5de dag van de menstruatie in moest nemen. Na de eerste keer die cupsule te hebben gebruikt  (en weer twee schimmel infecties) heb ik ze toch maar weer gebeld ik heb toen een afspraak gemaakt en hebben toen twee kwakjes afgenomen om die te onderzoeken een soa test en een cyste allebei negatief. Ik heb ook mijn urine gestest en dat was zowel ook prima. Ik heb ook twee keer een prik gehad voor mijn vinger wat kon uitsluiten dat ik een heftige bacterie heb en of ik eventueel suikerziekte heb.

    ik weet niet meer wat ik moet doen ik heb enorm veel en nog steeds last van vaginale klachten.

    mijn vraag is of iemand misschien verstand heeft wat dit eventueel zou kunnen zijn ? Want ik begin zelf ook erg te twijfelen of het wel een schimmel infectie is.

    Reageer
Reageer op: Heftige Pijn in de onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief