Contactbloeding oorzaak

Online ZorgZus
 • #1

  Drie maanden geleden heb ik twee keer in de eerste strip van mijn pil een contactbloeding na de seks gehad. Ik heb contact opgenomen met de huisarts. Ik heb een SOA test laten doen, tevens werd daarbij gecontroleerd op schimmels en bacteriƫn. Daarnaast een uitstrijkje laten maken. Ik heb geen last van tussentijdse bloedingen alleen na seksueel contact. Na een week wachten kwam eruit dat ik geen soa heb, geen schimmels of bacteriƫn en een goede uitslag van de uitstrijkje (PAP 1). De vraag is nu waar deze contactbloedingen door veroorzaakt worden. De dokter bij mijn baarmoedermond er gevoelig uitzien, ze vond het niet gek dat ik na de seks bloedde. Ik ben 22 jaar en slik ongeveer 4 jaar de pil. Wat zou de oorzaak nog meer kunnen zijn, gezien de uitslagen goed zijn?

  Reageer
  #2

  "De dokter bij mijn baarmoedermond er gevoelig uitzien, ze vond het niet gek dat ik na de seks bloedde" ik denk toch dat dit de oorzaak is
  Als je er niet gerust op bent, moet je een verwijzing voor de gynaecoloog vragen

  Reageer
  #3

  Bedankt voor de reactie. Het kan dus zijn dat ik "gewoon" een gevoelige baarmoedermond heb. De dokter had het ook over de pil, dat ik misschien pilmoe ben en 3 maanden moet stoppen. Kunt u zich daar in vinden?

  Reageer
  #4

  Het zou inderdaad kunnen

  Reageer
Reageer op: Contactbloeding oorzaak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief