Contactbloedingen

  • #1

    Al ca. 6 maanden heb ik na seks met m’n man hevige contactbloedingen, zo erg dat het de hoeveelheid heeft van een menstruatie. Dit bloeden stopt wel na ca. 4 uurtjes.

    2 jaar geleden had ik ook last van contactbloedingen maar dit was toendertijd maar een klein drupje in het toiletpapier. Ik heb toendertijd een uitstrijkje laten maken en deze was helemaal goed.

    Afgelopen dinsdag had ik weer een uitstrijkje laten maken via oproep vh bevolkingsonderzoek. De assistent die het uitstrijkje maakte maakt zich zorgen over de hoeveelheid bloed (heb haar een foto ervan laten zien)

    Ik maakte me erzelf niet erg druk om maar door De reactie vd assistent nu opeens wel.

    Moet ik me terecht zorgen maken dat de uitslag vh uitstrijkje niet goed kan zijn ondanks dat ik 2 jaar geleden een goede uitslag heb gehad?

    Ik ben 35 jaar en slik geen anticonceptie.

    Reageer
    #2

    Het zou ook een infectie kunnen zijn

    Reageer
    #3

    in de afgelopen 6 maanden is er 2x uitgebreid m’n bloed onderzocht. Als het een infectie zou zijn zou dat dan niet terug te vinden zijn in mijn bloedwaardes?

    Reageer
    #4

    Niet perse...

    Reageer
    #5

    Weet niet of je wel de pil hebt gebruikt of andere hormonale anticonceptie. Die werkt namelijk verstorend op je hormoonhuishouding, wat zich naderhand niet vanzelf herstelt. Sowieso hebben veel vrouwen te maken met oestrogeendominantie, wat tot tal van klachten kan leiden. Is bij te sturen met de juiste voeding, voedingssupplementen en natuurlijke middelen. Gebruik zelf natuurlijke progesteroncreme. Helpt ook de hevigheid en duur van de menstruatie te verminderen. Eventueel gebruik van pijnstillers, vooral NSAID's,  kan je hormonen ook in de war schoppen.

    In elk geval wel laten onderzoeken of er iets aan de hand is met je geslachtsorganen.

    Reageer
    #6

    Gebruik al 5 jaar geen anticonceptie meer en heb geen last van hevige menstruaties of andere klachten alleen hevig bloeden bij gemeenschap.

    mijn vraag is of de kans op slecht uitslag van uitstrijkje mogelijk is ondanks dat deze 2 jaar geleden goed was.

    is dit medisch gezien mogelijk?

    Reageer
    #7

    dat is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    #8

    dankuwel voor uw antwoord.

    wat zou het eventueel nog meer kunnen zijn behalve een infectie?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een infectie is het meest voor de hand liggende

    Reageer
Reageer op: Contactbloedingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief