Puistjes

Online ZorgZus
  • #1

    Hey, ik ben nia en ben 17. Ik krijg nu al een tijdje (sinds ik 13 ben) puistjes op mijn vagina (meer aan de bovenkant en niet echt aan de schaamlippen). Soms zijn het ook bultjes. Uit de puistjes komt vask pis en als ik ze zelf niet uitknijp doen ze het vanzelf. De bultjes die ik krijg zijn gewoon hard en soms best wel groot. Ze blijven er dan ook voor een weekje of soms langer. Toen ik 13 was was ik al naar de dokter gegaan maar wat ze hadden voorgeschreven hielp niet echt dus besloot ik het zo te laten hopend dat het vanzelf weg zou trekken. Ik ben niet sexueel actief en ik scheer ook niet (misschien 5-10 keer gedaan in deze 4 jaren. Besloten om het niet te doen om verergering te voorkomem) tips?? Ik maak me niet echt zorgen, maar vind het niet fijn. Soms doen de harde bultjes ook pijn.

    Reageer
    #2

    Dan toch maar even terug naar de dokter

    Reageer
    #3

    Kunnen het geen kleine ontstekingen zijn van de haarzakjes? Jeuken ze ook of niet? Ik scheer me ook niet en laat het schaamhaar gewoon groeien en heb last van talgkliertjes die geïrriteerd raken en jeuken namelijk. Sommige worden ook rood.

    Reageer
    #4

    Het zou kunnen...

    Reageer
    #5

    nee, het jeukt niet

     

    Reageer
Reageer op: Puistjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief