Vaginale afscheiding puber

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi
    Ik ben 15 jaar en heb al een tijdje vaginale afscheiding. Ik heb het elke dag. Het is niet veel, niet weinig. Het is normaal. Alleen gaat het op de een of andere manier altijd door mijn onderbroek (en soms zelfs mijn gewone broek!!) heen. Ik heb goed katoenen ondergoed. Ik snap ook gewoon niet hoe andere meiden van mijn leeftijd het doen. Dan hebben ze een hele leuke lichtgrijze dunne legging aan en het enige wat ik denk: als ik zoiets aan doe, weet ik het wel weer...

    Moet ik ander ondergoed kopen? Ik droeg altijd inlegkruisjes, maar dit is ook slecht. Hoe doen jullie dat? Is er iets wat ik kan doen? Tips?

    Reageer
    #2

    Ik vroeg me af of deze vaginale afscheiding normaal is?
    Ik ben 17, heb het altijd gehad maar sinds ik aan de pil ben is het meer (zoals op de foto, ik weet kiet of dit veel is maar meer dan eerst)
    Het heeft geen geurtje ofz en ik heb nergens last van. Het is helemaal wit (lijkt wat gelig op foto door witte muur vgm)
    Ik vroeg me af of het normaal is en of dit door de pil kan komen.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het is ook niet elastisch, niet eens een halve centimer ofzo.

    Reageer
    #4

    is er iemand die een antwoord heeft?

    Reageer
    #5

    Het zou van de pil kunnen zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Vaginale afscheiding puber


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief