Kan een eisprong pijn doen?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi..

    Ben een moeder van 2 kids. Gisteravond kreeg ik pijn linksonder van mijn buik, beetje zeurende stekende pijn. Het deed zo zeer dat ik 2 paracetamols heb geslikt maar de pijn ging niet weg, en vandaag doet het nog steeds zeer. Mijn buik is ok al een paar dagen flink opgezet. Ik slik geen pil. En ik zit op de 14e dag van mijn cyclus zoiets. Op internet staat her en der dat het eventueel een eisprong kan zijn maar ik lees er niet zo veel over. Hebben meer vrouwen dat wat ik heb ? Groetjes..

    Reageer
    #2

    ja, dat kan, maar dan moet het morgen over zijn.
    Brenda

    Reageer
    #3

    De pijn is al iets minder dan gisteren. Met lopen voel ik de pijn ook, dan dreunt het echt. Hoop wel dat ik nog wat meer reactie`s krijg eigenlijk.

    Reageer
    #4

    ja een eisprong kan erg pijnlijk zijn, ik voel hem altijd aan m`n rechterkant, vooral als ik moet hoesten dan word de pijn heel erg

    Reageer
    #5

    Ja hoor een eisprong kan heel pijnlijk zijn.
    Ik ben nu 51 jaar maar heb tot dat ik vorig jaar een mirenaspiraal kreeg erg veel last van de eisprong gehad. Soms zo erg dat ik dacht dat ik een blinde darm ontsteking had.
    ik wist ook precies wanneer mijn 3 kinderen verwekt waren.
    De ene maand was het erger dan de andere maand maar ik kon het altijd voelen.
    Soms duurde de pijn wel tot aan de menstruatie, niet zo hevig maar een zeurende pijn.

    Sterkte

    Reageer
    #6

    Dus toen jouw kinderen verwekt waren zeg maar, toen deed het meer pijn dan anders ? Dan vraag ik me af of ik over een paar weken mijn menstruatie krijg.. haha.

    Reageer
Reageer op: Kan een eisprong pijn doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief