trekkerig gevoel in de onderbuik

Online ZorgZus
 • #1

  Sinds enkele jaren (wanneer het exact begonnen is kan ik me niet herinneren) heb ik last van een vervelend weeig en trekkend gevoel in mijn onderbuik, op dezelfde plek waar de menstruatiekramp meestal zit.

  Ik gok erop dat het de plek is waar mijn eierstokken zitten. Het doet niet echt pijn, het is meer een zeurderig gevoel wat komt en gaat. Af en toe voel ik een steek, meestal rechts.

  Het is soms een tijd weg, als ik naar de regelmaat kijk heeft het niets met mijn cyclus te maken. Ik heb altijd al last gehad van een beetje slijmerige afscheiding, maar de laatste tijd wordt het meer en het ruikt heel zuur. Niet vies, maar ik merk wel verandering, soms is het geel of bruin.

  Tijdens het vrijen heb ik ook last van buikpijn en een pijnlijke "ingang". Soms voel ik jeuk en een branderig gevoel.

  Nu hoorde ik laatst dat je van het dragen van te strakke broeken en inlegkruisjes schimmelinfecties kunt krijgen. Maar vanwege dat geurtje kan ik niet zonder inlegkruisje.

  We willen graag kinderen, maar ik ben bang dat er iets beschadigd is.

  Reageer
  #2

  waarom ga je met zo'n klacht nu niet naar de dokter?
  Daar moet je toch niet mee doorlopen, zeker als je een kinderwens hebt moet je bij zulke dingen snel erbij zijn.
  Dus meteen afspraak huisarts maken, zeker een uitstrijk met testen op schimmels en SOa's en misschien een doorverwijzing naar een Gynacoloog voor een echo.

  Sterkte en echt doen hoor! Laat je weten hoe het verder gaat?
  Brenda/

  Reageer
Reageer op: trekkerig gevoel in de onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief