vanzelf over?

Online ZorgZus
  • #1

    halloo
    kan het zijn dat je lichaam een schimmelinfectie uit zichzelf kan genezen?
    soms heb ik namelijk last van geel/groene afscheiding, en een beetje branderig gevoel daar (vooral na menstruatie), en op een gegeven moment gaat dat vanzelf weg..
    de klachten lijken op een schimmelinfectie, maar kan je lichaam dat eigenlijk wel zelf oplossen?? ik dacht dat je daar altijd zalfjes voor nodig had omdat het anders niet weggaat...? wie weet het?

    gr.

    Reageer
    #2

    het lichaam is in staat zichzelf te genezen. maar ik denk dat die schimmel er wel zit en als jouw afweer wat minder is de kop opsteekt. ben je weleens getest? Brenda

    Reageer
    #3

    ze had wel een keer wat afscheiding laten onderzoeken en dat was gewoon goed.. Maar toen ik die afspraak had gemaakt voor de dokter had ik er wel last van, en toen ik uiteindelijk ging niet meer. Dus dat is dan wel weer lastig maar ja..
    Maar het is bijna altijd vlak na mijn menstruatie.. Kan het zijn dat dan je vagina weer een beetje zn evenwicht terug moet vinden of zo, door verandering van omgeving.. weet ik veel:P?

    groetjes

    Reageer
Reageer op: vanzelf over?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief