HELP! er zit iets vast in mijn vagina !

Online ZorgZus
  • #1

    HELP! er zit iets vast in mijn vagina en ik krijg het er echt niet uit! ik ben 13 jaar en als ik het probeer uit te vissen kan ik het nog net anraken met mijn wijsvinger! en ik ben zo in paniek maar ik durf het mijn vader niet te vertellen!

    wat moet ik nu doen

    vriendelijke groet L.

    Reageer
    #2

    je bent echt de enige niet zijn, er komen mensen in het ziekenhuis die er van alles instoppen en het er niet meer uitkrijgen.
    niet schamen dus...... maar ik snap dat je het moeilijk vindt om aan je vader te vertellen, heb je geen moeder meer?

    probeer eerst nog even heel ontspannen op het toilet te gaan zitten en dan
    zachtjes te persen, voel je het dan beter, kun je er beter bij?
    als het niet lukt toch even naar de huisarts gaan, het moet er wel uit!
    het beste, en doe voorzichtig voortaan!
    Brenda

    Reageer
    #3

    Door de stress en paniek span je onbewust de spieren aan in de vagina. Mocht je dit kunnen controleren, probeer je dan bewust te ontspannen. Let wel, de vagina is rekbaar tot het niveau van de grootte van een kinderhoofdje, en zolang er geen scherpe kantjes aanzitten hoeft het voorwerp niet direct schadelijk te zijn. Als het je niet lukt voldoende te ontspannen om het voorwerp er weer uit te laten komen, kan je op de spoedeisende hulp geholpen worden met behulp van een spierontspannend middel waardoor de spieren van de vagina losser zullen worden en het voorwerp en gewoon uit kan komen. Ik hoop dat het goed met je gaat, en eigenlijk hoop ik dat het inmiddels al is opgelost.

    Reageer
    #4

    Hoi ik ben 12 en heb dit ook net gehad. Ik schaamde me ook heel erg. Bij mij wat het een heel klein dopje. Ik heb het er weer uitgekregen door op mijn hurken te gaan zitten, zachtjes te persen en proberen het naar de uitgang te krijgen. na 3 keer stoppen en persen kwam het dicjterbij en kon ik het eeruit halen. pfieuww..

    Groetjes, Nathalie

    Reageer
    #5

    Een dopje in je vagina?!

    Reageer
    #6

    Waarschijnlijk van het flesje of tube af gegaan.......?

    Ik heb zelf een tijd stage gedaan op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis.
    Jullie moesten eens weten wat er allemaal in vagina´s en endeldarmen gestopt wordt.

    Dus, als je het er zelf niet uitkrijgt, laat het er dan uithalen. Ze zijn daar best wel wat gewend. Je bent dus echt niet de enige die dat overkomt.

    Reageer
    #7

    Vergeet de plasbuis niet (schaam schaam schaam). Ik ben zelf op de SEH terecht gekomen omdat ik een gummetje (zo'n langwerpige) in mijn plasbuis had geduwd maar na het orgasme er niet meer uit kreeg. Fantastisch geweldig orgasme gehad, maar daarna: auw. Brand. Pijn. Ik ben diezelfde nacht nog 'geopereerd'. Ze hebben mijn blaas vol water gevuld en met behulp van een echo het gummetje gevolgd en dat weer via mijn urinebuis uitgespoeld. Ik heb er van geleerd dat A) iets in je plasbuis stoppen superlekker is, maar wel een veilig speeltje moet zijn en B) dat de urinebuis van de man veel langer is, dus wat 'hij' erin stopt niet geschikt is voor wat wij dames er in stoppen. Klinkt stom mijn verhaal, maar is wel gebeurd...

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Ik heb bij het vrijen met mijn vriend een stukje condoom in mijn baarmoeder/vagina gekregen. Is dit schadelijk?
    Gaat het er waarschijnlijk vanzelf uit of moet ik naar de dokter ofzo?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe heb je het voor elkaar gekregen!

    Het zal er waarschijnlijk niet vanzelf uitkomen. Als je het zelf, of je vriend, niet kunt weghalen, moet je toch maar even naar de huisarts.
    Weet je zeker dat er iets in de vagina is achter gebleven?

    Reageer
    #10

    Altijd die domme vrouwen lol

    Reageer
    #11

    Help ik ben ook een meisje van dertien jaar en ik heb een stukje van een voorwerp in mijn vagina zitten en ik krijg het er niet meer uit meestal zit het vanachter in mijn vagina. Wat moet ik doen? Tegen mijn ouders zeggen doe ik niet en naar een dokter gaan wil ik niet. Wat moet ik doen om het eruit te krijgen? Kunnen jullie me helpen? Groetjes s.

    Reageer
    #12

    Het is niet echt handig om van alles in je vagina te stoppen. Er zal toch niets anders op zitten dan je moeder in te lichten. Als het er niet uit gehaald kan worden zul je toch naar de huisarts(enpost) moeten om het te laten verwijderen. Afhankelijk van je er in hebt gestopt, loop je grote kans op beschadigingen en zeker een infectie.

    Reageer
    #13

    Heeej ik ben ook een meisje van dertien jaar en vorigr maand stak er ook iets in mijn vagina. K kreeg het er niet uit maar toen ben ik naar het toilet gegaan en heb toen zachtjes gepersd en het was er uit.

    Reageer
    #14

    Ik heb een vraagje heb gister sex gehad en de condoom is gebroken en ik denk dat er een stukje in me vagina zit komt het er ook uit door je vagina te spoelen met een zo een lacocyte vagina spoeler denk dat dopje moeilijk der uitgaat door spoelen toch

    Reageer
    #15

    Je kunt het proberen. Als het niet lukt, dan morgen toch maar even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: HELP! er zit iets vast in mijn vagina !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief