duizeligheidsklachten na trekken kies en onmiddellijk brug erop ge

 • #1

  Ik zit met een probleem en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. 2,5 maand geleden heeft de tandarts een kies getrokken waar al 2 jaar een ontsteking zat. Kwam vaak een bultje op die ik kon uitdrukken en dat er viezigheid uitkwam. Hij heeft toen hij die kies heeft getrokken gelijk een brug/ kroon eropgelijmd Dat het dicht zat. ToEn ik later die dag een sigaret rookte werd ik helemaal duizelig/ licht in het hoofd. De dagen erna had ik die klachten nog. Ik ben toen weer naar de tandarts gegaan maar volgens hem kon het daardoor niet komen. Hij had er nog eens naar gekeken en volgens hem was het goed. Echter ben Ik nu dus 2,5 maand verder maar de klachten zijn erger. Ben nu echt vaak duizelig, niet perse na het roken. Al bij de dokter geweest bloed laten prikken, maar de ontstekingswaarden zijn prima dus loop nu al bij een internist. Toch vind ik het vreemd omdat alles begonnen is bij de tandarts en hij de wond niet eerst heeft laten genezen maar gelijk heeft dicht gehecht en de kroon/ brug erbovenop heeft gelijmd. Kan iemand mij hier meer duidelijkheid over geven? De klachten die ik nu heb zijn duizeligheid(niet draaiduizeligheid) en vermoeidheid.

  Reageer
  #2

  Ohja en betrekking tot mijn getrokken kies/ kroon/ brug. Heb niet.pijn behalve met kauwen en koud of warm drinken. Dat gaat nog steeds niet

  Reageer
  #3

  Of je klachten door de brug/kroon komen weet ik niet. Het zou wel vreemd zijn. Maar er is in ieder geval iets niet goed. Na 2,5 maand zou je eigenlijk geen klachten meer moeten hebben met bijten, kauwen en warm en koud.

  Reageer
Reageer op: duizeligheidsklachten na trekken kies en onmiddellijk brug erop ge
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief