Lotgenoten.. gedeeltelijke boven prothes of volledige? Ben zo bang allergie en v

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik krijg het spaans benauwd wat ik lees mbt allergieen en slijm en brand mond problemen .. ik ben eind dit jaar ook aan de beurt. Alleen nu weet ik niet meer of het slim is om een gedeeltelijke prothese aan de voorkant van de bovenkaak of dat ik beter maar meteen een boven kunstgebit moet nemen..

    Ik ben zo bang dat mijn kaak misvormd zal raken als alleen de voortanden eruit gaan en dat gedeelte gaat slinken.. of dat ik mezelf niet meer herken.. ik ben zo ongelooflijk bang..

    Ik ben een vrouw en zoek echt ook lotgenoten tussen de 30 t/m 50jr, want ik heb besloten het namelijk tegen niemand te vertellen.

    Kan iemand vertellen welke stoffen die in een prothese zitten, allergie kunnen geven.. zodat ik me van te voren erop kan laten testen??

    Mvg
    Pechvogeltje

    Ik begin nu ook nachtmerrie's te krijgen omdat het al bijna zover is 🙁

    Reageer
    #2

    Wat slecht de vrijwilligers die zgn 'helpen
    Waardeloos, waarom bestaat dit forum

    Verwijder mijn topic bericht, want er reageert niemand op.
    Zinloos forum

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Je vraagt of er lotgenoten zijn die op jou vraag willen reageren en die lezen er blijkbaar niet mee......

    Dat heeft niks met vrijwilligers die hun "werk" niet goed doen te maken of met een forum wat geen nut heeft.

    Maar puur met het feit dat er geen mensen met dezelfde klacht/vraag als jij hebben meegelezen en je je vraag stelt op een plek waar niet de expertise is om hem te beantwoorden. Als je een antwoord wilt hebben, is dat "stel je vraag aan je tandarts of een kaakchirurg ".

    Op dit forum zijn geen artsen, laat staan tandartsen, dus waarschijnlijk stellen de meeste lotgenoten hun vragen over gebitsproblemen op een plek waar die wel zijn. Omdat hun vragen daar beantwoord kunnen worden door mensen die er verstand van hebben. Je hebt best kans dat er ooit nog een keer iemand op jou vraag reageert,omdat die toevallig er tegen aan loopt.  Maar als je je even had ingelezen voordat je jou vraag hier stelde, had je kunnen weten dat je  beter gelijk je tandarts of kaakchirurg om advies/uitleg had kunnen vragen.

    Reageer
    #4

    Alleen de tandarts/kaakchirurg weet welke stoffen er in de prothese zitten die hij of zij gebruikt, want nkiet alle protheses zijn hetzelfde. Of de fabrikant van de protheses kan je zeggen welke stoffen daarin zijn gebruikt.

     

    Reageer
    #5

    Een biologisch tandarts kan verder kijken. Heeft soms samenwerking met therapeut die kan testen wat jouw lichaam kan verdragen aan stoffen. Kan natuurlijk ook onafhankelijk van die tandarts. Bij mij is onder andere getest welke verdovingen ik kan verdragen. In overleg met een tandarts of kaakchirurg kan dan gekozen worden voor bepaalde materialen.

    Reageer
Reageer op: Lotgenoten.. gedeeltelijke boven prothes of volledige? Ben zo bang allergie en v


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief