Narcose tandarts

  • #1

    Hallo allemaal

    Ik denk dat ik al 16 jaar niet naar de tandarts ben geweest . Dat ivm extreme angst. Ik heb een beugel gehad maar daarna eigelijk nooit meer gegaan . Inmiddels zijn er van 2 kiezen een stuk afgebroken .m'n gebit is er gewoon erg slecht aan toe. durf ook niet meer normaal te lachen . En schaam me echt heel erg. Nu las ik over narcose tandartsen . Is er iemand die ervaring heeft ?.. wat is er allemaal gedaan . En wat waren de kosten ongeveer . Weet dat dat per persoon anders is maar dan weet ik iets.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Ja gaan!! Ik ben na jaren niet geweest vorig jaar onder narcose gegaan. Doen!! Daarna ben je zo blij als het allemaal is opgeknapt. De kosten voor narcose waren tegen de 300 en dan nog wat er moet gebeuren, maar dat ligt ook aan hoe je verzekerd bent.

    Reageer
    #3

    Ik was ook heel lang niet geweest. Nu loop ik bij het SBT (stichting bijzondere tandheelkunde). Is voor mensen met heel erg veel angst.

    Een van de eerste behandelingen was onder narcose. Ze hebben 2 normale kiezen getrokken, 1 verstandskies en alles gerestaureerd. Mijn gebit ziet er nu netjes uit. Ook hebben ze een bijna afgebroken tand weer hersteld. Ben blij dat ze dit allemaal onder narcose hebben gedaan. Van de narcose zelf heb ik slaapproblemen over gehouden. Maar daar heb ik nu geen last meer van.

    Bij mij is alles vergoed

    Maar ik raad SBT aan als je hele erge angst heb. Wortelkanaalbehandeling en gaatje vullen kunnen ze nu gewoon bij me doen. Wel met veel geduld. Mocht je doorverwezen worden door huisarts naar SBT dan is er wel een lange wachttijd.

    Maar als ik nu een afspraak heb staan, ga ik ook.vroeger zou ik op het laatste moment hebben afgezegd.

    Reageer
Reageer op: Narcose tandarts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief