Ontstoken tandvlees

 • #1

  Hallo allemaal,
  Ik ga jaarlijks naar de tandarts, aangezien mijn tandarts dat al meer dan voldoende vindt. Nooit problemen met mijn gebit, alleen heeft mijn tandarts mij bij het vorige bezoek gezegd dat mijn tandvlees lichtelijk ontstoken was, terwijl ik hier geen last van had.

  Nu heb ik sinds 3 dagen last van, ik denk, ontstoken tandvlees aan de linkerkant van mijn gebit. Het begon bovenin. Mijn tanden zelf doen geen zeer, maar voel het toch een beetje aan de hele linkerkant ‘trekken’/zeuren. Mijn tanden zijn hierdoor ook een beetje gevoelig wanneer ik eraan kom of kauw. Het is niet erg vervelend, maar ik hoop wel dat het gauw voorbij gaat.

  Ik denk niet dat het een verstandskies kan zijn of een van mijn tanden, aangezien mijn tandarts me verteld heeft dat ik aan de linkerkant geen verstandskiezen heb/zal krijgen (adhv rontgen foto). Daarnaast zit het een beetje in het midden van mijn bovenste rij kiezen.

  Heeft iemand tips hiervoor? Wat verorzaakt dit? Of mogelijke oorzaak.

  Ik heb de laatste weken wel stress aangezien ik over een paar uur eeb half jaar naar het buitenland ga. (Zul je zien, nooit problemen met het gebit en nu..)

  Alvast heel erg bedankt!

  Reageer
  #2

  Haal een fles perio aid mondspoeling en gebruik die

  Reageer
Reageer op: Ontstoken tandvlees
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief