Kaakpijn

  • #1

    Hallo,

    Ik heb regelmatig last van kaakpijn en ik vraag mij af waar dit vandaan komt? Wellicht dat iemand het weet.

    Ik ben 19 jaar oud en ik heb al sinds mijn 16de (denk ik) last van mijn kaak. Ik heb vaak last van mijn kaak als ik mijn mond heel lang open moet doen of heel wijd open moet doen, als ik lang en veel moet kauwen op eten (kauwgom is de hel voor mij), als ik gaap en als ik bijvoorbeeld moet kotsen en als ik eten afbijt wat vrij taai of hard is. Wat er dan precies gebeurd is: Mijn kaak knakt of voelt moe aan en gaat soms opslot.. Ik heb soms als ik eet de kaak opeens heel hard knakt en dit doet dan extra veel pijn.

    Overige informatie:

    Ik heb een overbeet (6mm) en ja, ik moest een beugel en deze heb ik ook gehad voor 2 weken, maar dit kon mijn kaak ook op een of andere manier ook niet aan.. en hierdoor is het zelfs veel erger geworden. Ik heb ongeveer 4 jaar geleden de beugel gekregen en het heeft 1,5 jaar geduurd voordat mijn kaak weer normaal deed na de beugel. Volgens mijn huisarts belachelijk!

    Ik ben in het verleden gevallen, waardoor mijn 2 voortanden voor de helft zijn afgebroken.. dit is gemaakt met composiet. Ik heb voornamelijk moeite met afbijten bij de voortanden.

    Iemand enige idee waar mijn kaakprobleem vandaan komt? heeft dit te maken met mijn overbeet, leeftijd, dat ik destijds ben gevallen of wellicht een andere medische oorzaak.

    Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Kaakpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief