Jaren niet gepoetst

  • #1

    Beste,

    Uit schaamte weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen maar ik houd het kort om dat ik tenslotte advies wil.

    Door depressie en weet ik allemaal niet wat heb al 10 jaar lang mijn gebit slecht onderhouden. Ik heb bijna niet gepoetst en nooit een tandarts bezocht vanwege dit. Wel heb ik gewoon mondwater ect gebruikt voor een frisse adem. Ik heb altijd al een slecht gebit gehad en altijd al een hekel gehad aan de tandarts.

    Helaas begint het nu toch echt zijn tol te eisen want 1.) het draadje van een draadjes beugel die ooit aan de achterkant van mijn onderste lijn tanden is geplaatst begint los te komen en er is laatst nog een stukje tand inclusief draad (achterkant) daardoor los gekomen en 2.) mijn kiezen beginnen 1 voor 1 te onsteken.

    Waar kan ik beginnen om weer een stap te zetten naar de tandarts? Ik sta nergens meer ingeschreven.

     

    Reageer
    #2

    Ga naar een tandarts in de buurt en maak daar een afspraak en laat je aldaar inschrijven

    Reageer
    #3

    Mondwater doodt ook de goede bacteriën dus niet zo gezond. Ik zou naast poetsen vooral ook ragen tussen je tanden en kiezen. Zorg ook voor de juiste voeding en wat voedingssupplementen. Voor je hele stemming en je gezondheid maar ook voor je gebit.

    Zou zorgvuldig een tandarts uitkiezen. Er zitten soms horken tussen.  Vraag even in je kennissenkring. Als je die hebt, tenminste.

    Reageer
Reageer op: Jaren niet gepoetst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief