Heb ik een gaatje?

  • #1

    Ben deze week naar de tandarts geweest en deze heeft mijn gebit gecheckt en zei dat er niks was. Nu paar dagen later toch dit plekje op mijn kies ontdekt. Ziet het eruit als een gaatje? Afspraak met tandarts was dinsdag dus in zo'n korte tijd kan geen gaatje zijn ontstaan maar wat als hij het over het hoofd zag?

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Hij had trouwens zelfs 2 röntgenfoto's genomen van mijn gebit. Kan hij het dan toch over het hoofd hebben gezien of maak ik me druk voor niks?

    Ik heb op internet iets soortgelijks gezien wat uiteindelijk een hersteld gaatje bleek te zijn wat het lichaam zelf heeft hersteld.

    Reageer
    #3

    Het lijkt eerder een vuiltje dan een gaatje

    Reageer
    #4

    Hoi John,

    Kan kloppen wat je zegt. Het kan hardnekkig vuil zijn. Ben namelijk even met de elektrische tandenborstel eroverheen gegaan en het is wel minder maar het zit er nog steeds. Misschien als ik straks weer poets dat het dan weg is. Ik poets pas sinds kort elektrisch misschien doe ik het nog niet geweldig.

    Als er op de röntgenfoto's niets was te zien en hij niks opmerkte zal het waarschijnlijk wel geen gaatje zijn dan. Even aankijken dan. Dank je.

    Reageer
Reageer op: Heb ik een gaatje?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief