Deel uw ervaring over de Denta Pic Sonic

  • #1

    Ik had last van een boel tandsteen aan de onderzijde van mijn gebit. Later kwam ik op televisie bij een homeshopping programma de Denta Pic Sonic tegen. Dit is een apparaat dat moeiteloos tandplak, tandsteen en verkleuringen zou verwijderen. Dit zou niet gevaarlijk zijn.

    Vandaag binnengekregen en uiteraard meteen getest. Ik heb een aantal keren wel flink moeten bloeden maar dit was gelukkig snel weer voorbij. Het lijkt ongelofelijk maar een thuis tandreinigingssysteem heeft volgensmij een heleboel tandsteen verwijdert toch als ik het zo zie? Ik had niet verwacht dat dit zo effectief zou werken en dat na het eerste gebruik.

    Ik vraag me dan wel af, zou je er serieuze schade mee kunnen aanbrengen ergens? Het lijkt op echt tandarts materiaal en is bovendien zeer scherp. Maar het heeft een CE logo dus dan zal het wel goed zitten denk ik? Zijn er meerdere mensen die dit product gebruikt hebben en ervaringen willen delen?

    Zoals vanzelfsprekend is foto 1 vóór de behandeling en foto 2 daarna. Volgensmij zie ik echt serieuze verbetering.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Deel uw ervaring over de Denta Pic Sonic


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief