Pijn na vullingen

 • #1

  goededag,

  ik had ongeveer 4 of 5 kleine gaatjes, afgelopen weken heb ik dat laten vullen bij de tandarts.

  maar sinds ik mijn vullingen heb laten doen bij de tandarts doen er 2 opeens pijn terwijl ik met gaatjes helemaal geen pijn had.

  het pijn is bij het kauwen als eten etc. op de vullingen komen, het is linksboven en rechtonder die gevuld is en pijn doen.

  ik heb dit aan de tandarts verteld bij mijn afspraak die ik had behaald, die heeft gepolysd, gekeken of het niet te hoog is en een foto gemaakt. Alles is goed, niks bij de zenuwen en vulling niet hoog.

  ze zei dat het wel normaal is en dat ik nog 2/3 weken moet wachten als het nog pijn doet moet ik weer een afspraak halen.

  ik wilde vragen of dit pijn wel normaal is, het is niet licht pijn maar het doet best veel pijn bij het kauwen van eten.. het doet pijn wanneer het precies op die 2 vullingen komen.

  iemand verstand ervan..?

  Reactie
  #2

  helemaal normaal is dat niet.

  Reactie
  #3

  Ja volgens mij ook niet, ik heb afspraak over 2 weken maar bij het kauwen doet het gwn best veel pijn, adviseert u mij om gewoon te wachten tot die afspraak, of dat ik nogmaals gewoon moet bellen dat ik niet kan kauwen en enorm veel pijn doet bij dat 2 vullingen, de andere 2/3 is wel gewoon oke ..

  Reactie
  #4

  Gewoon bellen

  Reactie
  #5

  ja nee volgens mij heb ik iets vergeten te vertellen, ivandaag was ik bij de tandarts en zei ze dat ik even 2 weken moest wachten omdat het dan over zou moeten gaan en dat het wel normaal is bij een vulling treijl ik nooit zo een pijn heb gehad na vullingen dan ook 1/2 weken lang, moest ik afspraak maken voor over 2 weken.

  dus k maak me gwn zorgen over, of ik weer zal bellen of dat ik gewoon even moet doorbijten en afwachten tot ongeveer 2 weken ..

  Reactie
Reageer op: Pijn na vullingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief