Pijn maar niemand weet wat!

  • #1

    Achter in mijn mond heb ik al vier weken behoorlijk veel pijn. Met kauwen, maar ook gewoon als ik niets doe. Inmiddels drie keer bij de tandarts geweest maar niet te vinden, geen gaatjes, geen ontstekingen, foto's zijn goed. Dus door naar de huisarts. Maar ook deze heeft geen idee.

    De pijn lijkt ook een beetje in de scharnier van mijn kaakgewricht te zitten, maar heb geen klap gehad, niet gevallen, geen behandeling bij de tandarts.

    Niemand kan me nu verder helpen. Iemand een idee wat dit kan zijn? En iemand een idee hoe ik serieus van deze pijn af kom?

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de kaakchirurg. Misschien is er iets met je kaakgewricht

    Reageer
    #3

    Dit had ik een jaar geleden ook!! 10 x bij de tandarts geweest.. ik verging van de pijn... na 3 maanden en ook na een paar x bij de kaakchirurg te zijn geweest.. klemde ik onbewust.. en had ik zonder dat ik t door had..veel spanning.. en de diagnoae tmd gekregen .. maar dat geeft dezelfde pijn als kies zenuwpijn..

    Nog steeds moeite met harde dingen eten.. hoest verder nu bij je?

    Reageer
Reageer op: Pijn maar niemand weet wat!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief