Verstandskies napijn kiezen ernaast

  • #1

    Goedemorgen,

    Vorige week mijn verstandskies laten trekken. Lag dwars in de mond. Verder weinig pijn aan gehad en de wond ziet er goed uit. De kiezen ernaast doen nu wel pijn. Daar had ik eerst geen last van. Kan er wel op kauwen. Lijkt ook iets meer richting de kaak te trekken onder de kiezen dan de kiezen zelf. Enig idee wat het kan zijn? Pijn is te overzien en ook zonder pijnstilling te houden. Toch verveld zo'n zeurende pijn.

    Reageer
    #2

    Het zou een opkomende ontsteking kunnen zijn. Ga even terug naar de tandarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Dank voor de tip. Zojuist een nieuwe afspraak bij de kaakchirurg gemaakt. Er zit ook nog een kleine bobbel onder de kies. Als ik daar op druk komt er een vieze lucht in mijn mond. Heeft dat te maken met de eventuele ontsteking?

    Reageer
    #4

    Dan is het dus een ontsteking.

    Reageer
    #5

    Kleine terugkoppeling voor mensen die in de toekomst wellicht dezelfde klachten ervaren.

    Gister bij de kaakchirurg geweest. Het hechtdraad was er vies en daardoor ook een klein beetje gaan rotten. Het hechtdraad is er meteen uitgehaald. Daarnaast waren er etensresten in de wond gekomen. Mijn tandvlees is naar binnen gegroeid waardoor die etensresten er niet meer uit konden. Ik heb een monojectspuit meegekregen om drie maal daags het gat schoon te spoelen.

    De vieze geur kwam dus ook door die etensresten in combinatie met vocht. Gelukkig geen ontsteking dus.

    Reageer
Reageer op: Verstandskies napijn kiezen ernaast


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief