Sport

  • #1
    1. Hallo, ik ben een 17 jarige jongen en ben behoorlijk uniek laat ik zeggen. Ik ben slecht in sport door lichamelijke dingen. Ik en snel moet, kortademig, veel slijm productie in de keel, ik ben na 500m fietsen al moet. Me spieren doen pijn en ik weet niet hoe het kan. Ik ben al naar de dokter geweest hiervoor maar ik wil graag iemand met ervaring of iemand anders zijn gedachte hiervoor hebben. Dit zorgt ook voor stress. Ik heb een angststoornis voor reizen. Ik heb slechte slaap maar ik kom de dag wel door met 7 uur slaap per dag. Ik weet het gewoon niet meer. Ligt het aan gamen? Mijn hele leven is al een grote ellende. Maar nu ik ook lichamelijke klachten heb al 5 jaar lang is het nog erger. Nu ik dit type zie ik dat ik weer mijn filiaofiese kant opga. Ik heb het meeste kunnen zeggen denk ik.
    Reageer
    #2

    Hey,

    Als je bij de dokter bent geweest, en uitgesloten is dat je bepaalde tekorten hebt waardoor je moe bent en spierklachten hebt, zou je eens naar een sportschool kunnen gaan. Daar kan je vragen naar een voor jou op maat gemaakt trainings programma om je conditie te verbeteren. En vaak kan de trainer je ook voedings advies geven om zo te eten dat je fitter wordt.

    Van veel gamen/beeldschermgebruik  kan je zeker brak worden en slecht slapen. Lichamelijk bezig zijn/sporten kan helpen beter te slapen.

    En wat je schrijft dat je leven niet fijn gaat, je huisarts kan je doorverwijzen naar iemand om daar over te praten als je daar behoefte aan hebt.

    Heel veel succes, groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Hoeveel game je per dag?

    Reageer
    #4

    4-6 uur per dag. Ik heb ook een probleem met slijmvorming bij inspanning. Als ik naar andere kinderen kijk kunnen ze alles 10km fietsen maar wat is er mis met mij dan. Het kan toch niet door puur niet sporten komen. Ik ben altijd apart

    Reageer
    #5

    Iedereen is uniek, jij ook?

    Maar serieus, je bent echt niet de enige hoor, die minder sportief is aangelegd! Je zou toch kunnen proberen om iets minder te gamen en in plaats daarvan iets aan je conditie te doen. En dat hoeft echt niet gelijk intensief sporten te zijn. Je kan beginnen met als pauze tussen het gamen door een blokje rustig te wandelen. Dan hebben je ogen even rust en je krijgt wat frisse lucht. Of wat ik eerder zei, informeer eens bij een sportschool. Daar kunnen ze je ook helpen fitter te worden. In jou tempo en met oefeningen die bij jou passen. Als jij vertelt wat jou probleem is als je gaat sporten, passen ze je training daar op aan.

    Succes!

    Reageer
    #6

    Ik denk dat je inderdaad eens wat minder moet gaan gamen !

    Reageer
Reageer op: Sport


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief