Gekneusde rib(ben)?!

  • #1

    Ik ben met mijn ribben op het stuur van mijn fiets geklapt, behoorlijk hard. Dit is nu 5 dagen geleden en de pijn in mijn (denk ik) ribben wordt eerder erger dan minder. Is dit normaal of moet ik toch een dokter opzoeken? Niezen, hoesten, diep in/uitademen en bewegen is allen pijnlijk. Ik slaap er ook slecht door.

    Reageer
    #2

    Ja, het si verstandig even naar een huisarts te gaan en vragen of een foto nodig is of ander onderzoek van de buik. het kan zijn dat er een rib gebroken is, of dat er iets in de buikholte beschadigd is. Waarschijnlijk valt het allemaal mee, en een kleine breuk heelt met goede rust, maar toch, ga maar even naar je huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik heb gisteren men ribben ook gekneusd en bij mij wordt de pijn ook erger. het trekt bij mij richting mijn buik enzo... mijn ribbenn doen ook nog heel veel pijn maar nu doet alles in die regio pijn. ik kan ook niet slapen omdat ik gewoon geen goede slaaphouding kan vinden door de pijn. ik pak nu 5x per dag zware pijnstillers (dafalgan 1000mg) maar deze helpen ook vrij weinig tegen de pijn..

    Reageer
    #4

    Toch maar even naar de huisarts. Sterkte!

    Reageer
Reageer op: Gekneusde rib(ben)?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief