Spierpijn bovenbenen

 • #1

  Vanmorgen werd ik wakker met enorme spierpijn aan mijn bovenbenen. Althans, het voelt als spierpijn. Als ik druk op mijn bovenbenen doet het ook pijn. Als ik gewoon zit voel ik niks. Ik voel het alleen als ik opsta of als ik ga zitten. Met lopen voel ik het ook niet altijd. Steeds als ik iets krijg ben ik direct ben dat ik een of andere enge ziekte heb... Ik ben wel een echte angsthaas.
  Zaterdag 29 augustus schoot er wel iets in mijn rug en vanaf toen heb ik een beetje last van mijn rug. Ik voel er een beetje pijn aan als ik naar achteren ga hangen en naar de zijkanten. Als ik iets doe voel ik geen pijn, ik voel het dus echt alleen als ik overdreven naar achteren hang, als ik mijn kont een intrek.
  Zou het nog van mijn rug kunnen komen, ook al heb ik verder geen last van mijn rug? Verkeerde slaaphouding kan misschien, maar ik lig niet anders dan normaal. Misschien wel in mijn slaap.. En stel, het komt door een verkeerde slaaphouding, neemt de pijn dan niet af in de loop van de dag?

  Reageer
  #2

  Wat heb je gisteren allemaal gedaan?

  ik voel het dus echt alleen als ik overdreven naar achteren hang, als ik mijn kont een intrek.

  als ik zo'n vreemde bewegingen maak krijg ik het waarschijnlijk ook in mijn rug.

  Reageer
  #3

  Gisteren heb ik bijna niks gedaan, alleen naar de winkel gefietst.
  Haha nee toen ik het in mijn rug kreeg maakte ik niet zulke rare bewegingen, toen bukte ik alleen een beetje naar voren.

  Trouwens met lopen doet het wél pijn. Ik had getypt dat ik het met lopen af en toe voelde, maar net liep ik een rondje van een halfuur en ik voelde het bijna de hele tijd.

  Reageer
  #4

  Ik denk dat het dan toch goed is om even naar de dokter of een fysiotherapeut te gaan.
  Het moeilijk om zonder verder onderzoek daar iets over te zeggen.

  Reageer
Reageer op: Spierpijn bovenbenen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief