Blessure bekken

  • #1

    Hallo,

    vier maanden geleden ben ik uitgegleden op de trap. Ik ben meteen harde klap op mijn rechter bekken gevallen, waar kort na de val een gigantische blauwe plek ontstond.
    Na 6 weken fysiotherapie met pogingen tot massage (aanraking deed en doet nog steeds veel te veel pijn) en een paar oefeningen gaf de fysio het op en werd ik naar de huisarts gestuurd. Deze stuurde me vervolgens weer terug naar de fysio, en de fysio stuurde me weer naar de huisarts. De huisarts gaf me een schema om pijnstilling te slikken. Na een maand vol gepompt te zijn van de pijnstillers, ben ik opnieuw langs de huisarts geweest. Deze wist niet meer wat hij moest doen en heeft eerst een röntgen foto laten maken, en daarna een botscan.
    Hier kwam niets uit, en van de orthopeed in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik maar naar de fysio moet gaan, want die zou vast wel raad weten.

    Ik ben vandaag opnieuw naar de fysio geweest en ook deze wist niet wat hij met me aanmoest.

    hier is een korte omschrijving van mijn klachten:
    - constante enorme pijn (steken, tintelingen, branderigheid) tussen mijn rechter bil en onderrug.
    - Waar ook een zwelling zit die steeds groter wordt.
    - uitstralingen naar mijn volledige rechterbeen
    - niet kunnen zitten, staan, lopen, eigenlijk niets meer kunnen en heel erg beperkt zijn in mijn doen en laten.

    Heeft iemand ervaring met soort gelijke klachten, of enig idee wat het zou kunnen zijn?

    groetjes,
    een meisje van 18

    Reageer
    #2

    Ga terug naar je huisarts en vraag om een verwijzing om een een EMG te laten maken. Het is mogelijk dat er een zenuw bekneld of gekneusd is geraakt

    Reageer
    #3

    Ik ben twee weken geleden achterover van een verhoging gevallen en ook op mijn rechteronderrug en heup gevallen. Foto's genomen maar niets gebroken. Nu na 13 dagen ook pijn onder in schaamstreek. Ik ben aan het googlen geweest en denk nu zelf dat er iets mis is met de bekkenbodem. Want die klachten zijn dezelfde als de mijne, nl.
    [i]Vage tot stekende pijn in de schaamstreek, lies en in de onderrug tussen heiligbeen en darmbeenderen.[/i]
    Dus ik ga dit nu vragen aan de dokter want ook zij vindt het moeilijk te bepalen wat er nu precies mis is.
    Sterkte!

    Reageer
    #4

    7maanden terug vd trap gevallen niet of moeilijk kunnen lopen Ook pijn in onderbuik en in onder rug en schaambot en achterkant bil foto’s gemaakt geen gebroken delen veel medicijnen geslikt therapie gehad en echo van buik en nieren niks aan getroffen door gestuurd naar trauma arts (na gesprek ) zelfs geen onderzoek weer weggestuurd met medicijnen voor de pijn, volgens de arts blijkt uit mijn verhaal dat het de spieren en banden zijn.ik ben niet erg tevreden met deze uitslag, als de medicijnen niet werken moest ik maar via de huisarts naar de pijnpoli gaan.

    Reageer
    #5

    @Dora
    Hey,

    Uit ervaring kan ik je vertellen dat pijn aan de banden e.d. in je bekken héél lang kan aanblijven. Heb het gehad toen ik 15 was na een val mijn pony. Toen heb ik denk ik meer dan een jaar daar last van gehad.
    Het enige wat hielp, was relatief rustig aan doen, gericht oefeningen doen en pijnstillers bij veel klachten.
    De pijnpoli ben ik toen niet geweest, maar dat was wel genoemd. Dan zouden ze een tijdelijk zenuwblok zetten om tijdens het herstel te pijn te verminderen.
    Dus op zich is jou verhaal en diagnose zeer herkenbaar!

    Sterkte, groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Blessure bekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief