Pijnlijke knie

  • #1

    Dag allemaal,
    Ik ben een meisje van 17 maar heb toch al vrij veel klachten van mijn knieeën. Ik zal eerst even uitleggen wat er juist gebeurt is. Tijdens de les LO kon ik plots niet meer verder lopen, ik had het gevoel dat mijn knie vast zat. Die zelfde avond nog gaan we naar het ziekenhuis, hier zeggen ze dat we na het weekend weer langs moeten komen om te kijken of het beter ging. Na geen verbetering ga ik opnieuw naar het ziekenhuis waar ze me vertellen dat ik onmiddellijk geopereerd moest worden omdat er in mijn knie een fistel zou zitten. Na de operatie ben ik naar de kine gegaan en alles ging goed voor een jaar. Hierna is het terug slechter beginnen te gaan: ik kon niet meer op mijn knie zitten, als ik lang stap moet ik vaak rusten, ik kan niet fietsen omdat mijn knie dan uit de kom gaat en hij kraakt voortdurend.
    Dit zijn symptomen die ik heel de tijd heb maar hierbij komt ook nog eens dat ik elke dag spierkramp krijg in mijn hele been wat heel pijnlijk kan zijn. De ene keer is het dragelijk en de andere keer helemaal niet.
    Toen de dokter me zei dat ze tijdens de operatie een fistel uit men knie hadden gehaald vond ik dit erg vreemd omdat ik denk dat er geen fistel in je knie kan zitten dus heb ik besloten om foto's te laten nemen van men knie na de operatie en ben ik hiermee naar verschillende dokters gegaan die allemaal iets anders zeiden: de ene dagt dat het een knieplpooi was, de andere dagt dan weer dat het helemaal niets was. Maar ik zit nog wel met een verveelende knie en bovendien begin ik ook aan mijn andere knie last te krijgen.
    Heeft iemand een idee wat ze echt uit men knie hebben gehaald en wat ik tegen de pijn kan doen? Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar niets lijkt te helpen.

    Reageer
    #2

    Ik ben geen expert, maar kan het fistelvocht in je knie zijn?

    Reageer
    #3

    Neen dat hebben alle dokters al uitgesloten.
    Ze zeiden ook allemaal dat er geen fistel in je knie kan zitten.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief