Pijnlijke bult achter wenkbrauwbot

  • #1

    pijnlijke harde bult achter mijn wenkbrauw.

    Reageer
    #2

    is niet op een forum te beoordelen dus ga even naar de huisarts.
    ontsteking? Vetbult die ergens tegen aan drukt?
    laat er naar kijken.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Gerda, als je een vraag stelt, beschrijf dan duidelijk jouw probleem, wanneer de klachten optreden, wat je er zelf aan hebt geprobeerd te doen, of je nog andere medische problemen hebt, wat je er zelf allemaal van weet, en eigenlijk alles wat ermee te maken zou kunnen hebben. Dan is het voor ons een stuk gemakkelijker met je mee te denken. Ik hoor het wel.

    Reageer
    #4

    Ik heb gisteren na een scan van mijn hoofd,te horen gekregen dat de harde bult achter mijn wenkbrauw
    een benige goedaardige zwelling is aan de voorwand van mijn voorhoofdsholte, behandeling op dit moment is nog niet nodig, waarschijnlijk wel over een halfjaar
    omdat dit gaat groeien.Dan moet ik alsnog geopereerd worden. Ik krijg dan een incessie in mijn wenkbrauw, ze klappen het dan open en gaan het bot afvijlen.
    Ik moet er maar even niet aan denken,er zal dan ook wel een lelijk litteken overblijven neem ik aan.
    De specialist zei dat dit heel zeldzaam is. Wie heeft dit nog meer meegemaakt?

    Reageer
    #5

    Volgens mij komt dit niet zo vaak voor. Houd je ons op de hoogte?

    Reageer
    #6

    Ik heb aan de specialist gevraagd wat het medische woord hiervoor, is hij zei ik weet het niet precies maar je kunt het vergelijken met een osteoom, hij zei ook als je er geen last van hebt zal ik het niet laten opereren, ik zei het doet nu al pijn ook in mijn hals en schouders en het groeit ook, hij zei, oh ja, dat wist ik niet, als je meer last krijg, kom dan maar weer langs, waar slaat dat nou op?

    Reageer
    #7

    Vreemd verhaal Gerda. Ik zou met deze informatie naar de huisarts toegaan. De huisarts zal je precies uitleggen wat er exact aan de hand is.

    Reageer
    #8

    Ik heb ook een osteoom in de oogkas ze willen het opereren via de wenkbrauw ik zou dan van de gehele webkbrauw tot halverwege de neus een litteken krijgeb,ook zou de gevoelsgelaatszenuw doorgesneden moeten worden,hoe is het nu m jou?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het plaatsen van email adressen is op het forum niet toegestaan.

    Reageer
    #10

    Ik heb vandaag ook gehoord dat ik een osteoom in mijn voorhoofd heb.
    Heb vaak kloppend gevoel op die plek. Wordt nu naar het vu ziekenhuis gestuurd.
    Ik had er nog nooit van gehoord. Afwachten dan maar.

    Reageer
    #11

    Hoi Anoniem,

    Ik ben erg benieuwd hoe het jou vergaan is met het osteoom. Is het verwijderd?
    Mijn zoon van 13 heeft een osteoom in voorhoofdsholte, achter zijn oog en in bijholte. Hij gaat geopereerd worden maar we hebben nog geen datum.
    Ik hoop dat je mijn berichtje leest en mij meer wilt vertellen over je ervaringen.

    groetjes, Miek

    Reageer
    #12

    hi,

    ik heb ook een gezwel daar zitten en wacht nu op een operatie. Bij mij moet het hele besmette bot verwijderd worden en gerecontrueerd . Omdat het gezwel echt uit het bot komt. Het wordt een complexe operatie. Er is jaren gelden gekozen voor afvijlen maar helaas dan blijft het terug komen.

    ik wert nog niet of het goed of kwaadaardig is dat wordt na verwijdering onderzocht. Wel dat het nergens anders zit daar ik allerlei onderzoeken heb moeten ondergaan. ( skeletscan, mri hoofd, bloed en urine onderzoek)

    ik heb 50 % kans dat de zenuw die daar loopt gered kan worden. Maar daar schijnt goed mee geleeft te kunnen worden, alleen mjn rechterhelft van mijn hoofd kan gevoelloos worden. Ik maak mij wel zorgen over het herstel maar wat moet moet.

    vriendelijke groet Willeke

    Reageer
    #13
    1. Hoe is het afgelopen willeke mijn dochter bvan 11 heeft ook zo n bult bij haar oogkas
    2. Gr wh
    Reageer
Reageer op: Pijnlijke bult achter wenkbrauwbot


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief