jukbeenbreuk

  • #1

    Onlangs mijn jukbeen gebroken,ik heb na de operatie nog steeds last van een doof gevoel in wang/neus/lip,wie herkent dit?

    Reageer
    #2

    Hallo ik herken dit, heb namelijk 24 september een autoongeluk gehad ,en ben met de ambulance naar het zieknhuis gebracht.Ik bleek een gebroken jukbeen te hebben en bij me oogkas was het gescheurd.,Een lichte hersenschudding kwam er ook bij, had direct een verdoofd gevoel aan me linkerzijde van me gezicht , van me oogkas tot me lip.Na de operatie heb ik dit nog steeds ,dit is erg vervelend met eten en praten en lachen ,want krijg dan een scheef gezicht.
    ik vroeg de arts of dit wegging , waarop zijn antwoord was, dat ze het niet wisten me zenuw is doormidden gesneden door de breuk en kan 1,5 jaar duren om te herstellen:( vreselijk, wel heb ik soms jeuk aan die kant en dat schijnt een goed teken te zijn,maar krabbelen gaat niet want voEl niks haha.Heb jij wel al af en toe jeuk of prrikkelingen aan je verdoofde kant?

    Reageer
    #3

    Onlangs jukbeen gebroken op 4 plaatsen. Middels een klein sneetje en een haak is de jukbeen terug op ze plek naar buiten getrokken. Snachts betrap ik me zelf dat ik perongeluk op die wang lig. Kan het zijn dat de jukbeen verschuift? Dit gebeurde al 2 dagen na het trauma. Ook heb ik nog een verdoofcs gevoel in me tanden.

    Reageer
    #4

    @Joep

    Ik zou dat met je behandelend arts bespreken en vooral dat verdoofde gevoel in je tanden. Die weet wat er precies beschadigd is en wat daar gevolgen van kunnen zijn en hoe lang dat aan mag houden

    Reageer
Reageer op: jukbeenbreuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief