heb ik mijn neus gebroken

  • #1

    ik heb 3 weken geleden een kopstoot op mijn neus gehad, de eerste seconde geen gevoel ik heb me omgedraaid en gelijk in de spiegel gekeken en zag vanaf het tussenschot dat het schreef stond ,heb met beide handen hem recht geduwd waarna er veel bloed uit kwam en helse pijn, nu 3 weken verder doet mijn neus nog pijn en voel ik en een bobbeltje kan ik nu er nog wat aan doen?

    Reageer
    #2

    Het 'zetten' van de neus na een breuk dient eigenlijk door een arts te geschieden met kennis van zaken. De kans bestaat dat jouw neus nu niet meer mooi recht vastgroeit. Als je dit toch wilt, kan de KNO-arts de neus opnieuw breken en opnieuw zetten. Je kunt dit uit cosmetische overweging laten doen maar belangrijker is als de neusgaten niet goed open blijven dat je om functionele redenen de neus zult moeten laten her-behandelen.

    Reageer
Reageer op: heb ik mijn neus gebroken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief