Tintelingen

 • #1

  Goedemorgen,

  Ik heb al langer koude handen en voeten maar ook tintelingen in mijn handen. Op zich geen krachtverlies maar vooral het gevoel alsof je ledemaat heeft "geslapen' en na bewegen wakker wordt (die tintelingen in handen /pols)

  Die tinteling kunnen optreden vrij snel als ik op een arm leun bijvoorbeeld maar ook willekeurig optreden in de handen/ vingers. Ook snachts (erg) tintelingen in benen/voeten en handen /pols. Dit kan elke nacht wakker van worden en dan zo een week niet, en weer afgewisseld met om de nacht (bijvoorbeeld).

  wat zou dit kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Ik heb dit ook!!! Tintelingen vooral in me armen. Meeste in rechterarm. Ook soms in pols. Ben naar fysiotherapeut geweest nu 2x. Ze zegt dat het misschien uit mijn schouders kan komen.
  Maar ja voelde ineens ook in me benen soms tintelingen of zenuwtrekjes of soort slapend gevoel. Heel moeilijk uit te leggen. Ga nu eerst verder met fysio en hopen dat het iets doet

  Reageer
  #3

  @ Sander
  Heb je last van angsten/stress of spanningen?

  Reageer
  #4

  Hoe kun je weten als je krachtverlies hebt? Ik kan wel minder lang mijn armen boven mijn hoofd houden, verzuren snel.

  Reageer
  #5

  @Alies

  Een neuroloog kan dat meten dmv een emg onderzoek

  Reageer
Reageer op: Tintelingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief