Last van me kniën en enkels

  • #1

    Ik ben nu 13 jaar oud en heb sinds ik denk nu een jaartje en een half erg veel last van mijn knien en me enkels. Als ik sport vooral of lang gelopen heb. Dan doet het erg veel pijn om er op te lopen. Ik weet dat dit niet normaal is sinds dit elke week minimaal een keer gebeurt en vaak vaker! (Rond de 3/4/5 keer) ik heb geen idee wat het is en ik weet niet wat ik moet doen! Weet iemand wat het kan zijn en wat ik moet dan?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik zou er eerst eens met je moeder of vader over praten dat je zo'n pijn hebt, al 1.5 jaar? Want dat is op jouw leeftijd de eerste plek om hulp te vragen.
    Je moeder of vader kan dan bv een afspraak maken en mee naar de huisarts zodat je hier niet alleen voor staat (en omdat dat best gewoon is op je leeftijd).

    Als je veel pijn hebt, is het goed om de dingen die pijn doen even mee te stoppen. Niet over je grens gaan en dan met het risico dat je klacht langer duurt.

    Reageer
Reageer op: Last van me kniën en enkels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief