Pijn bij aanraking lichaam

 • #1

  Goeiedag,

  ik heb een vraagje, ik merk dat ik op bepaalde plekken op mijn lichaam pijn heb bij aanraking zonder dat er blauwe plekken zijn of wondjes. En Ook overal op mijn lichaam is zo pijnlijk als er aangeraakt of er op gedrukt word. Het is geen spierpijn want het is echt alleen bij aanraking en als er gedrukt word. Wat kan dit zijn?

  alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Hey,

  Daarvoor zul je toch echt gewoon voor onderzoek naar je huisarts moeten gaan......niemand kan zo zeggen wat jij mankeert,tenzij hij helderziend is. Online is geen diagnose te stellen, dat is puur gokken en daar heb je niks aan

  Reageer
  #3

  Ik begrijp niet waarom u op zo een manier reactie plaatst? Ok vraag vaak hier als ik klachten heb en ik krijg netjes altijd antwoorden, en of wat het of waardoor het zou kunnen zijn. Ik weet zelf ook wel wanneer ik naar de huisarts moet gaan en online geen diagnose kan stellen.. ik verwacht esn reactie van moderator !

  Reageer
  #4

  Die geeft vast ook wel een  reactie hoor, waarschijnlijk ook dat je met je klacht naar de huisarts moet gaan.....

  Ik snap alleen nooit zo goed hoe mensen  op een vraag met zulke vage klachten verwachten via een forum een antwoord te krijgen.  Zeker als je je vaak en snel zorgen maakt over je gezondheid, kun je beter gewoon naar je huisarts gaan. Die kan je na onderzoek geruststellen, behandelen of doorverwijzen.

  Met zo'n vraag dan vraag je toch zelf een beetje om een cynisch antwoord, vind ik. Omdat het een vraag is waarvan je zelf waarschijnlijk ook weet dat hij niet te beantwoorden is zo.

  Reageer
  #5

  Stress/spanningen en hyperventilatie kunnen een oorzaak zijn.

  Reageer
  #6

  Bedankt voor uw respect volle reactie !

  Reageer
  #7

  Als je op een openbaar forum vragen stelt , kun je ook antwoorden van anderen verwachten.

  En dat heeft niks met wel of geen respect te maken. Maar meer met de inhoud van je vraag.

  Reageer
Reageer op: Pijn bij aanraking lichaam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief