Knie niet kunnen strekken

 • #1

  Ik ben afgelopen zaterdag gevallen op het ijs met schaatsen. Dit gebeurde doordat ik harder ging dan dat ik wilde en vervolgens mijn rechtervoet weg schoot, waardoor mijn knie naar binnen draaide en ik daarop viel. En ook deels op mijn pols.

  Ik ben woensdag naar de huisarts geweest, omdat ik erg veel pijn had en die zij, nadat mijn buurman (een legerarts) ook al had gezegd, dat mijn knieband, enkelband en pols verrekt zijn.

  Maar nu heb ik donderdag ineens last gekregen van dat ik mijn knie niet meer kan strekken en ook dat er een constante druk/ spanning staat op mijn spier/pees of hoe je dat anders noemt.

  Ik vraag me af wat dit zou kunnen zijn en of ik hiermee naar de huisarts moet?

  Reageer
  #2

  Het zou een bloeduitstorting in het kniegewricht kunnen zijn. Ga er toch even mee naar de dokter

  Reageer
  #3

  Ik ben naar de huisarts geweest en heb in het ziekenhuis, röntgenfoto's laten maken van mijn knie, er is niks gebroken. Maar nu moeten we naar de huisarts bellen om een vervolgstap te bepalen. Ik ben erg benieuwd wat ze dan zouden kunnen gaan doen...

  Oh en bij het buigen van mijn knie doet dit nu ook erge pijn, terwijl ik hier geen last van had 2 dagen geleden.

  Reageer
  #4

  Om te beginnen zou een orthopeed een scan van je knie kunnen laten maken.

  Een tip, als je een verwijzing krijgt naar een orthopeed en dan lang moet wachten tot je terecht kan, kijk dan eens of er een Sportmedisch Centrum bij een ziekenhuis bij jou in de buurt is. Daar kun je voor een eerste consult op verwijzing van de huisarts veel sneller terecht dan in het ziekenhuis zelf. Een vriendin van mij al binnen 3 dagen, terwijl de orthopeed in het ziekenhuis meer dan 2 maanden wachttijd had.

  Groetjes Suzan

   

  Reageer
Reageer op: Knie niet kunnen strekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief