Pijn na bloedprikken

 • #1

  Hallo!

  Ik heb 2,5 week geleden bloed laten prikken, en tijdens het prikken verkrampte er iets bovenop mijn onderarm, na even zoeken kwam er geen bloed en heeft de assistente in de andere arm geprikt, ik gaf aan dat ik last had van mijn arm ( van de eerste poging) en dat ik dit nog nooit eerder had gehad. Ik heb een paar keer mijn arm gebogen en weer gestrekt, en ben richting huis gegaan.

   

  Mijn arm bleef nog een paar uur pijn doen, en tegen de avond kon ik hem niet meer strekken ( tot halverwege en dan gaat het pijn doen en blokkeert de arm, hoeveel kracht ik ook zet, ik krijg hem niet gestrekt).

  Afgelopen week, na 2 weken ben ik naar de dokter terug gegaan hiermee, en werd een echo gemaakt, hierop was niks te zien. De dokter had dit nog niet eerder meegemaakt, en wist niet wat het dan kon zijn, dus hij verwijst me door naar de fysio.

  Inmiddels pak ik elke dag paracetamol en ibuprofen, en ik heb absoluut geen lage pijngrens  maar dit doet echt wel veel zeer. Een doorverwijzing naar de fysio lijkt mij apart, en is enkel om te zorgen dat het niet stijf wordt volgens de assistente.

  Zijn er anderen hier met ervaring, of een idee wat het zou kunnen zijn? Of misschien iemand die weet of en naar wie ik een doorverwijzing zou kunnen vragen?

  Reageer
  #2

  Ik zou ntoch eerst even naar de fysio gaan. Die kan kijken wat er aan de hand en je dan wellicht ook meteen zeggen waar je dan hiermee naartoe zou moeten gaan

  Reageer
Reageer op: Pijn na bloedprikken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief