Mediale band, voorste kruisband en laterale meniscus.

 • #1

  Hallo,

  Ik heb op 13 september een val gemaakt en daarbij mijn knie verdraaid. Ik kon er niet op staan en ben naar het ziekenhuis gegaan. De traumachirurg heeft mij een scharnierbrace gegeven en wilde een MRI om eea uit te sluiten. Dit is gebeurt en heb daarvan afgelopen donderdag de uitslag gehad.

  Mijn binnenste knieband is gescheurd, mijn voorste kruisband is gescheurd en mijn buitenste meniscus zit een scheur in. Ik moet donderdag naar de orthopeed.

  Nu lees ik behoorlijk uiteenlopende verhalen. Ik heb fysiotherapie en eigenlijk geen pijn. Met de brace gaat het goed. De zwelling is nu een beetje aan het afslanken en gaat aardig weg.

  Mijn situatie is zo dat ik 10 weken zwanger ben, bezig ben met een overname van een bedrijf en dus eigenlijk totaal niet te wachten zit op een operatie met bijbehorende revalidatie. Ik zie het niet zitten om half revaliderend achter de kinderwagen te lopen of uberhaupt te revalideren met een dikke buik/bevalling. Ik wil kunnen genieten van mijn zwangerschap en de tijd daarna. Ik hoop dus dat ik een operatie uit kan stellen en de komende tijd met een brace mijn dagelijkse dingen kan doen.

  Ik ben opzoek naar soortgelijke ervaringen en eventueel advies.

  Reactie
Reageer op: Mediale band, voorste kruisband en laterale meniscus.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief