kramp/pijn en tintelingen lichaam

 • #1

  Hallo,

  Sinds 6 dagen heb ik last van klachten wat ik niet echt kan plaatsen. De klachten worden  elke dag meer. Hieronder een beschrijving per dag:

  Dag 1: snachts pijn in armen.
  Dag 2: snachts pijn (krampend, stekend, brandend gevoel) in de benen.
  Dag 3: overdag dezelfde pijn als de nacht ervoor in benen (de aanval duurde kwartier). Lopen en stilstaan deed pijn. Snachts weer dezelfde pijn in benen en linkerarm. Vanaf deze dag moeite met te kunnen plassen met een te volle blaas (derest van de komende dagen ook last van).
  Dag 4: overdag 2 aanvallen pijn in de benen. Snachts kramp, pijn, brandend gevoel in benen en armen. Dit keer loopt het door naar voeten en rechter bil. Ook ervaarde ik voor het eerst tintelingen in benen.
  Dag 5: Ergste avond: Overdag soms pijnscheuten benen. Savonds begonnen de klachten al. Snachts dezelfde pijn (kramp, steken, brandend gevoel) in armen, benen, voeten en handen. Ook in alle delen (ook oksels en schouders bijvoorbeeld). Tintelingen waren in bijna de gehele lichaam, dus armen, benen, voeten, handen en ook gezicht. Vingers, polsen en palm van handen deden pijn (vooral rechterarm). Armen en benen snel vermoeid bij bewegen. Kon niet slapen door de pijn en het gevoel, viel half 5 pas in slaap.
  Dag 6: werd wakker met dezelfde klachten als met wat ik in slaap viel. Zit er nu de gehele ochtend mee. Armen en benen sneller vermoeid. Ook door het typen van dit branden/verzuren ze. Derest van de dag nog afwachten.

  Wat zou dit kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Heb je veel stress of spanningen?
  Doe eens de test op:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
  #3

  eigenlijk niet. Alles verloopt goed in mijn leven op dit moment. Nergens om over te stressen of gespannen te zijn

  Reactie
  #4

  Had je de test al gedaan?

  Reactie
Reageer op: kramp/pijn en tintelingen lichaam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief