Pijnlijke stuit/billen

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb al een maand of 4,5 last van, naar nu blijkt, een pijnlijk stuitje. ik zeg het op die manier, omdat ik een hele tijd gedacht heb dat het spierpijn in mijn billen was door de fitness. Om die reden heb ik er een tijd lang geen aandacht aan besteed. toen het echter niet over ging, ook niet na het stoppen met bepaalde oefeningen, ging ik denken aan het stuitje.

    Klachten: pijn bij lang zitten en vooral bij het opstaan. Soms ook bij op mijn rug in bed liggen.
    Ik heb géén pijn bij uitwendig aanraken van het stuitje, ook niet tijdens seks of toiletbezoek. Vergeleken met sommigen lijkt het dus nog wel mee te vallen, maar het gaat dus niet over. Ik ben niet gevallen en heb me voorzover ik weet niet gestoten. Mijn eerste ingeving was dat het komt door de seated leg press, mijn favoriete fitness oefening. Deze heb ik echter al drie weken niet meer gedaan.
    Iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Ik ben een vrouw, 44 jaar.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    ik zit al enkele jaren te sukkelen met pijn in mijn billen bij bukken,  wandelen, lang zitten .... De pijn is met de jaren geleidelijk aan toegenomen. Ik zit nu op een punt dat het mijn normale leven ernstig verstoord.  Eindelijk is er via een echo ontdekt dat er verkalking zit op de aanhechting van de hamstrings. Hierdoor zijn ze constant ontstoken. Ik weet nog niet wat de behandeling zal zijn. Herken je je daar in ? 

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke stuit/billen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief